Şimdi Ara

Dacia Duster - Sıfır Araçta Arıza - Sorunu Çözemeyen Firma - Dava Süreci (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
13
Favori
25.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu AMAÇ değil, ARAÇ. Beni A noktasından, B noktasına sorunsuzca götürmesi yeterlidir.

kısmından sonrasını okumadım cunku konu ile çelişki bir ifade. Hem sadece araç hem dişlilerden niye se geliyor? O dişliler dönüğ sizi A'dan B'ye götürmüyor mu? Götürüyor. Daha ne istiyorsunuz. Dacia işte. Mercedes Range Rover mı sandınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akridin A kullanıcısına yanıt
    Daha hizli sonuc olacagini sanmiyorum. Dava acmak isteseniz bile ilk durusma en erken 6 ay sonra, onda da sonuc cikmayacak tabiki... bu 6 ay icerisinde arac tamir edilirse firma mahkemeyi de kazanabilir. İkame arac verildiyse, cok magdur edilmiyorsaniz dava isine hic girismeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç tamir edildi. 45 gün serviste kaldı. Sizin yaşadığınız zorlukları ve 3 yıl hesaba katarsak aracı satmak mantıklı geldi. Tesekkur ler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman düşük kalite bu araç diye satsınlar alan oluyor mu bakalım!
  • Geçmiş olsun, son durum nedir?
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Ekim ayındaki duruşmadan sonra tekrar 6 ay bekledik ve 09/04/2020 tarihli duruşmamız corona virüsü sebebiyle ertelendi. Lehimize olan iki bilirkişi raporu ile adaletin tecelli etmesini beklemeye devam. Öncelerde, darbe sebebiyle hakimler değiştiği için duruşmalar erteleniyordu (6'şar ay ileri tarihe) şimdi de virüs sebebiyle. Bu da bizim şansımız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner91 -- 18 Ekim 2020; 17:34:19 >
  • Merhaba arkadaşlar,

15/10/2020 tarihindeki duruşmamız, davanın görüldüğü mahkemede korona virüs vakası tespit edilmesi sebebiyle yine ertelendi. Yeni duruşmanın tarihi 11/02/2021. Aracı artık kullanmıyorum. Yeni bir araç aldım, bunu da kapalı garaja kapattım. Dava ne kadar sürerse sürsün orada bekleyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: caner91

Merhaba arkadaşlar,

15/10/2020 tarihindeki duruşmamız, davanın görüldüğü mahkemede korona virüs vakası tespit edilmesi sebebiyle yine ertelendi. Yeni duruşmanın tarihi 11/02/2021. Aracı artık kullanmıyorum. Yeni bir araç aldım, bunu da kapalı garaja kapattım. Dava ne kadar sürerse sürsün orada bekleyecek.

merhaba;

öncelikle geçmiş olsun.

neden aracı kullanmak istemiyorsunuz nasıl bir sakıncası var?

• farukdanis F kullanıcısına yanıt

Merhaba, bu fikir bayadır aklımdaydı çünkü Allah korusun bir kaza durumu falan olsa davada bize problem yaratabilir. Bir de böyle bir problem olduğunda araçtan soğuyorsunuz, ne zaman nerede bozulacağı belli değil. Uzun yola gitmiyordum zaten araçla. Aslında tam bir araba gibi kullanamıyordum açıkçası. Maddi durum da şimdi müsait olunca direk otoparka bıraktım arabayı.

• Merhaba arkadaşlar, davamız 3,5 sene sonunda sonuçlandı. Davayı kazandık. Dacia Duster - Sıfır Araçta Arıza - Sorunu Çözemeyen Firma - Dava Süreci  Hakim arabanın misliyle değişimine veya sıfırıyla arasındaki farkın ödenmesine hükmetti. Bundan sonra karşı tarafın 15 gün içerisinde itiraz hakkı var. Büyük ihtimal kullanacaklardır. Gelişmelerden haberdar edeceğim. İyi akşamlar.

• caner91 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, takipteyiz...

• caner91 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun bir 2 senede istinaf süreci sürer. Hak aramak zulüm gibi birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dacia Duster - Sıfır Araçta Arıza - Sorunu Çözemeyen Firma - Dava Süreci

5 yıl boyunca mahkemeyle uğraş, daha dava bile neticelenmesin. ülkemizde tüketici şirketlerin emrinde resmen. hak arama süreci bile mağduriyetten daha vahim, adamı kanser eder.

• Hayırlı olsun 1-2 aylık bir işlem, 3,5 - 4 yıl sürüyor adalet sisteminin zayıflığını gösteriyor

Sonunda kazanmışsınız tebrikler gerçekten.

• Geç gelen adalet adalet değildir 3.5 sene nedir

• oha haklısın ve 4 sene uğraşıyorsun ve daha ortada bir şey yok çok üzücü kimse Devletimizin adaletini test etmeye kalkmasın büyük firmalara ayar vermek gerek

• Vay be davayı kazandık diyeli 1 seneden uzun zaman olmuş. @hardcrss arkadaşın söylediği gibi hala bir sonuç yok maalesef. İşin kötüsü istinaf mahkemesi itirazı kabul ederse tüm süreç başa sarılmış gibi olacak. Benim durumum bu süreci idare etmeye elverişliydi. Bu aracı otoparka çekip, başka bir araç alıp yoluma devam ettim ama maddi anlamda tüm şartlarını zorlayıp belki de krediyle bu arabayı alıp kullanmayı hayal eden biri için büyük sıkıntı olurdu. Umarım bir gün sizlere "arkadaşlar sonunda dava sonuçlandı, paramızı-arabamızı aldık" diyebilirim. Yeni bir gelişme olana kadar hoşça kalın. Dacia Duster - Sıfır Araçta Arıza - Sorunu Çözemeyen Firma - Dava Süreci 

• :(

yazacak bir şey yok abi ne diyelim. geçmiş olsun..

• Bu memlekette adalet gercekten kadin ismiymiş aga bi mahkeme 4 senede sonuclanmazmi

• sinoplu kullanıcısına yanıt

10 sene süren davalar var.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.