Şimdi Ara

SORUU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi size bir soru soracağım, dürüstlüğünüze de inanmıyoru gerçi ama....

keşke kadın olsaydım diyen erkekler, kadın olduğunda kadınlığını ön planda tutar mıydı, tutmaz mıydı?

kadınlığılya cinselliğiyle para kazanır mıydı kazanmaz mıydı? ( elit yollarla da olur..)

bunu isteyen erkekler olduğunu biliyorum.. perki erkek halinizle kadınları yargılamanız niye???? (bu tarz erkeklere soruyorum)

• bir erkek niye kadın olmak ister ki

• _Teddy_ kullanıcısına yanıt

işvedir, cilvedir bunlar bence de güzel şeyler.. kadının yaratıcı tarafından yaratılan gzel bir şey olduğu konusunda ben de hemfikirim. o yüzden bu düşünceyi anlayabiliyorum. soru, sorun başka :

• Uzayincani kullanıcısına yanıt

erkek 1 yılını spora ayırsa bir kadına göre daha fazla değer kazanır, maddi gücü de varsa kimse tutamaz zaten onu. Bunlar uzun vadeli kazanımlar insanı daha mutlu eder.

Senin soruna gelirsek cinsel yolla kısa sürede kazanılan kazançların sonucu hüsran ruhsal olarak bitkinlik. Boş bakan gözler...

• Madem fotodaki olduğunu idaa ediyorsun ekranda dh açıkken selfie çek

anlatamadım ki galiba :(

ahlak bekleyen ama "kız olsam çok işveli cilveli olur, ne canlar yakarım" diyen bire erkek hangi hakla bunu söyleyip ahlak beklentisi içinde olabilir?

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

dayı abazalık yapma şimdi dur, bir konu tartışıyoruz google'a kız resmi yaz bir şey tartışıyoruz şurda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 15 Kasım 2024; 13:16:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hararet Sorunu - Yardım.
    7 yıl önce açıldı
    Laptop donma kitlenme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

ben şunu anlamadı bir erkek niye böyle bir şey der veya düşünür çevremde hiç olmadı.

böyle düşünen erkek sayısı az değil :/ prenses olmak isteyenlerin sayısı da çoğaldı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzayincani -- 15 Kasım 2024; 13:22:57 >

ben hala anlamıyorum erkek niye böyle düşünür ki

Gaydir gay

SORUU YAW WAR DİYORUM WARRRR FJSKG

yokkkkk yokk bak beni sinirlendirme

SORUUsoft_rainyyoutube
    @MugeAnliatv @atvturkiye #keşfet #keşfetteyiz #benionecikart #kesfetteyim #fyp
    https://www.youtube.com/watch?si=5ri1YcUS8-ZZjvcC&v=5zdrPBCxjPs&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 15 Kasım 2024; 13:28:57 >

SORUU SORUU 

beni müge anlıya çevirme bakkkk, sinirimiz benziyo kjdfgkjd

dm at bana şuna bakkkkk

SORUU
  • var ulan varrrr, var ki var diyoruz halla halla kjdsfdfns

• Aklımdan bir kere bile kadın olmak geçmedi. Fakat kadınlara uygulanan çifte standart ve cinsiyet eşitliği bahaneleri ile erkek düşmanlığı yapılması saçmalık.

Kadınlar bu dönemde gayet özgürler, özgür değiliz diyen kendini kandırıyor Dünya geneli için konuşuyorum.

Bundan 200-600 sene önce kadınlar cariye olarak pazarlarda satılıyordu, uyruğuna ve güzelliğine bakılarak.

Şimdi erkekler gibi flört uygulamalarından birilerini bulabiliyorlar hatta aldatmaları erkeklerden daha fazla, yasal yollarla erkeğin malına çökme durumları var.

Bu kadar güçsüz bir varlık olup neden hazıra konmak isteyeyim ki? Kadınlar sözde güçlüdür ama bir erkeğin inşa ettiği evi kendilerine ipotekleme peşine düşüyorlar veya arabasına binme peşine düşüyorlar tek verebildikleri cinsellik?

Artık çoğu anaç falan değil aile falanda kuramazsın kursanda durmaz o yuvayı yıkar. Ben niye böyle bir şey olmak isteyeyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ulen akıllısı bzi bulmaz ki çattık deliye

• oo zero gelmiş zeroya sorsana ponçik yaseminle ne zaman barışacaklar SORUU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 15 Kasım 2024; 13:34:18 >

güleyim bari SORUU 

bunu diyenler deliden deli fdhfdfd

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.