|
Bildirim
|
Arkadaşlar ayrıntılı olarak anlatmaya başlıyorum. Öncelikle üniversiteye geçtiğim yaz üniversitedeki ortamı düşündükçe canım sıkılmaya başladı. Kızlar olacak ve okuduğum bölüm gereği sunum yapmam gerekecek. Eskiden full erkekti ve takmıyordum. Takmıyordum derken sunum olayı yoktu zaten en arkada tek başıma uyuyordum. Eve gidip bilgisayarda takılıyordum. Bu sefer değişmek istedim.
Spora yazıldım ve kitap okumaya başladım ayrıca internette birkaç kişisel gelişim videosu izledim. Yararı oldu mu? Olmadı. Okullar açıldı ve bir erkekle konuşurken bir kızın beni dinlediğini fark ettim ve heyecandan kekelemeye başladım. Ardından da uçuk çıkmıştı nasıl stres yaptıysam ![]() lakin sonradan tekrar monoton hayatıma girdim. arkadaşlar şunu fark ettim gelişmek için arayışta olmak lazım. kurslara yazıldım. sabahın köründe kurslara gidiyordum. köy okulu boyamaya gittim. orada bir kız bana yaklaştı lakin fazla yüz vermek istemedim. beğenemedim açıkçası. zaman geçiyor okulda kimseyle muhatap olmuyorum bir iki erkek hariç. kurslarda da sürekli bunla konuşacağım şunla konuşacağım diyorum ama konuşamıyorum yemiyor. bu arada her yere giriyorum katılıyorum. bir gençlik grubuna katılmıştım. onun toplantısına gittim. orada birçok kız vardı lakin çoğu liseliydi. hoca da dedi ki suskun suskun oturuyorsun dedi. konuş biraz dedi bende alaya alarak buradaki herkes liseli mi dedim o sıra iki kız atladı biz değiliz dedi. sonra tanıştık derken bir baktım aynı fakültedeyiz. neyse toplantı bitti o iki kızla tanışmak istedim ama yemedi. merdivenden aşağı inerken o iki kızdan biri görüşürüz sembroni dedi ve gülerek arkadaşıyla tuvalete girdiler :D ertesi gün ben buna yazdım tanışmak istiyorum arkadaşınla diye. ve tanıştık. yaklaşık 3 ay muhabbetim oldu sonunda red yedim lakin suç benimdi. başta desem kabul edecekti ama ben kız işlerinin nasıl olduğunu bilmiyordum. ilk kez bir kızla yaklaşmştım ve hayatı dizilerdeki gibi zannediyordum. ardından zaten düzelmiş haldeydim. red yeidkten sonra yaklaşık 6 ay yıkık takıldım ama artık insanlarla rahatça iletişim kurabiliyorum. birçok kızdan teklif aldım hepsini reddettim. kolay beğenemiyorum kimseyi ![]() size tavsiyem evden çıkmanız. oraya buraya yazılmanız. utanıyor musun çık dışarı adres sor saat sor fotoğrafını çektir. |
beyler ilaçları falan boşverin.
bizi adam edecek tek şey bir kız... evet, kendimizi değerli hissettirecek, üzerimize titreyecek bir kız. toplum tarafından yeterince aynalanmadığımız için kendi kabuğumuza çekiliyoruz. |
Oğlum neden hepimiz aynı durumdayız ya.
Birisi sana seslendiğinde uzun süredir konuşmamanın verdiği çatallı ses, karışık cümleler. Bir yere gitmek istemek fakat tek olduğun için gitmekten vazgeçmek. Amfiye geçip en arkaya sinmek. İçten gülememek/ güldürememek. Önünü görememek. Aklından gitmeyen intihar düşüncesi. Bunları nasıl aşacağını bilememek... |
Youtube kaliteli erkek kanalı gir izle
|
Ben bu sorunu uzun ugraslar sonucu yendim.
Suan kulubum var Keman caliyorum Dagciyim Bircok kisi taniyor ve sosyalligimi övüyor. Aksama dogru uzun uzun anlatacağım. Oncelikle ilaç kullanmadim. Ve hirs yaptim. Bende senin gibi lise de hicbir kizla karsilasmadim. Unide ise %80 kiz. Sinifa girdigimda kipkirmizi olmustum omuzlarim dusmustu hizlica oturmusum en on sıraya ki okulu bile bulamam diye korkuyordum. Hayatim boyunca tek basima hicbir sey yapmamistim. Disari ciktigimda anne baba baskisini hissediyordum. Lakin yendim bunu. |
başlığı kendim açtım da biri hortlamış sandım. diyorum niye bildirim yok 😅
|
Bunu bilinçli olarak yapmıyorum. Otomatik oluyor. Vücut anksiyete moduna geçiyor ve alarm moduna geçiyor, sanki hayatım tehlikeye girmiş gibi. Sen anlayamazsın o an neler hissettiğimden. O yüzden ileri geri konuşma bence.
|
İlaç milaç boş şeyler. Başlangıç için öncelikle kimseden selam beklemeden ilk olarak selam veren sen ol. Birini görünce gözlerini kaçırmaya çalışma. sokak jargonunu ögren arkadaş ortamında kahvehaneye takılanlar vardır bunların yanına giderek ortamı gözle salak gibi davranırsan herkes salak oldugunu düşünür. Sen salak degilsin onlar okey oynayabiliyorsa sende oynarsın.bastırılmış bir çocukluk yaşantısı seninkisi.Yasak olan herşeyi yap ( yoldan çıkacak şekilde değil ) insanlarla iletişim kurabileceğin şeyleri dene misal yaz aylarında garsonluk gibi. Bol bol kerhaneye git bir kadın vucuduna dokunmayı ögren illa birinin götürmesine gerek yok bildigin ( bilmedigin yerlere kesinlikle gitme ) kerhaneye elini kolunu sallayarak git seni seçtim de ilk başlar utanırsın sonra ayagın alışır :) yani diyeceğim sen karakterimle alakası yok diyorsun ama tamamen karakterinle alakalı ben konuşamam beni dinlemezler ben yapamam dedigin an zaten yapamazsın
|
ben de 21 yaşındayım az da olsa aşsam da bu illet hiçbir zaman kaybolmuyor
sessiz sakin utangaç insan diye tabir edilen herkes sosyal fobi hastası |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F97E00D06 -- 24 Nisan 2019; 1:24:43 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|