Şimdi Ara

Sosyal fobi nasıl yenilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç yaşına geldim hala şundan kurtulamadım, doğru düzgün konuşup cümle kuramıyorum, insan içinde rahat olamıyorum, kaç kez iş başvurusu yapıp çağrıldım ama kendimi toparlayıp gidemedim, göz teması kurarken bile rahat olamıyorum, aşmak için her şeyi yaptım, sıkı spor yapıyorum görüntüm de gayet yerinde bakımlıyım ama işte olmayan bir şeyler var, bunu aşmış olan varsa ne önerirsiniz?

• Eskiden ben de öyleydim ama şu an çok da değilim. Geçen sene biri hal hatır sorduğunda ne dediğimi şaşırırdım.

Ama bu dönem geliyorlar, valla çok iyi de karşılık veriyorum. Bilmiyorum ne oldu.

Misal önceden hiçbir şekilde karşı cinsin gözüne fazla bakamazdım. Bugün sınıftan çıktım. Baktım karşıdan, biri geliyor, dedim , o gözünü çekmeden ben de çekmeyecem . Tam çapraza geldik, artık bakacak imkan yok, (boynumu çevriemem :).,) öyle gözümü çektim tam da o anda o da çekti. O an bir yarışmadaymışız gibi hissetmiştim, durum berabere ama (kız da çok güzeldi, hakkını verelim)

Herhalde büyüyünce yani olgunlaşınca veya insanlarla vakit geçirince bir arada olunca kendiliğinden çözülen bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 8 Eylül 2023; 22:16:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var...hala sosyal ilişkilerde cok iyi sayilmam ancak çözüm korkularının uzerine gitmek ben çalışma hayatina başlayınca atlatmaya başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.