Şimdi Ara

Sosyal Fobililer İçeri Gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psikoloğumun tavsiyesi ile aşağıdaki kitabı aldım. Okuyunca konuyu editleyeceğim.

Sosyal Fobililer İçeri Gelin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence bu sadece cesaret kazandırır ama içine girince yine çekinirsin bendede galiba var bu sosyal fobi şeyinden ( öyle hissediyorum )

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sosyal fobiden kurtulmanın en etkili yolu sosyalleşmek bu da senin değil çevrenin etkisiyle olur yani seni kendin değil çevren değiştirecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sosyal fobiyi yaşadım ve aştım. asıl sebebi insanların kendilerini göstermekten çekinmesi. mesela koşamazsın niye çünkü komik koştuğunu düşünüyorsun ve muhtemelen de öyle koşuyorsun. ama bu durumu kabul edip elinden gelenin en iyisini yapman gerekiyor. sesli konuşmak yemek yemek vs hepsi için bunu yapman lazım bu kadar. çözüm bu. kendinizi kabullenmeniz, ve göstermeniz gerekiyor dışarıya da.

birkaç kere rezil olursunuz sonra alışırsınız rezi olmaya. rezil oldukça daha az rezil olmaya başlarsınız ve sonrasında zaten düzelirsiniz. düzelmezseniz bile umrunuzda olmaz artık. ben bu şekilde aştım bayağı rezil ola ola. en çözüm yolu mudur bilmem ama bi çözüm yolu.

ha şöyle bir şey de kattı bana, sosyal fobiyi hiç yaşamamış insanlardan daha özgüvenli biriyim şu anda xd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ Sosyal Fobililer Grubu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.