Şimdi Ara

Sosyal medyada “çevreci' paylaşımlarıyla bilinen Suavi, ağaç katliamcısı çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sosyal medyada “çevreci" paylaşımlarıyla bilinen Suavi, ağaç katliamcısı çıktı.

https://x.com/DigiPaperTR/status/1861783271874441687

Ekteki 4 görsel her şeyi anlatıyor elbette ama biz olayı metne de dökerek sizlere aktaralım;

Suavi, Bodrum’da doğayla iç içe, ağaçlarla dolu olan 2 bin 742 metrekarelik araziyi villa yapmak için satın alıyor ve 2023 yılında proje hazırlatarak ruhsat başvurularında bulunuyor.

Bodrum Belediyesi söz konusu bölgeden Devlet Su İşlerine (DSİ) ait dere geçmesine rağmen araziyi planlamadan ve DSİ'den görüş almadan 4 Mayıs 2023'te ruhsat veriyor.

Villa yapımı için bölgedeki 80 ağaç kesiliyor, yetmiyor araziye bitişik olan 100 metrekarelik park alanındaki ağaçlar da kesiliyor.

Sosyal medyada “çevreci" paylaşımlarıyla bilinen Suavi, ağaç katliamcısı çıktı.

• İkiyüzlü işte.

• birde anti kapitalist olucaklar ağacı geçtim en züppe jon jon yere koca yazlık dikmeyi bilmiş.

• Bu olay tam bekara karı boşamak kolay muhabbeti gibi :) Veya Tatlı su solculuğu veya tatlı su çevreciliğide denilebilir.

Arsaya imar gelmiş :D Ağaç mahaç kimsenin umrunda olmamış. Zeytin ağaçları bile kesilmiş.

2700 m2 arsaya nasıl bir imar geldiyse 8 Villa yapılmış :D Oralarda 2 katlı vilalalar ne kadar acaba 15-20 milyon olsa 150 milyon TL parayı görünce kimse 40 ağacı umursamamış çevreciliği unutmuş anlaşılan.

Verilen cevapta manidar 40 kestiyse fazlasını dikeriz :D Bazılarını ben kesmedim zaten köküyle çıkardım gene inşaat bitince ekecem. Eee devlet vatandaşı için yol köprü veya başka bir şey yaparken çıkarılanları çıkaracaz başka yere ekicez genede kestiğimizin 2-3 katını dikecez buna ihtiyaç var dediğinde neden itiraz ediyorsunuz polisle çatışıyorsunuz diye sorarlar adama ?

Not: Bu arada ben Suavi'yi eleştirmiyorum. Arsa şahsi arsası ağaçlar şahsi ağacı keser keser karışamayız. Benim böyle arsam olsa ve imar gelse bende keserim Vallaha hiç bakmak ağaca. Özel bir ağaç veya kesilmesi yasaklı bir ağaç olmadıkça belediye İMAR VERDİYSE oraya EV YAPILABİLİR dediyse adam keser yani KİMSE KARIŞAMAZ. Tabii bazı ağaçlar ortak alandamı neymiş onlar için ağaç başına 4 bin TL civarı ceza kesmişler bir şey olmaz öder adam 100-150 milyon TL gelecek yerde 4-5 bin TL lere bakmaz heralde.

• Sanat sepet tayfasının her şeyi laftadır. Daha doğrusu parayı bulan insan için tüm değerler lafta kalır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.