< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.guleken -- 29 Ekim 2024; 1:45:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR [ANA KONU] (1844. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
80-100 milisaiye standart genelde.
-
80-100 ms delay verebiliyorum deneyeyim. Cihaz bt 5.0 destekli. Tvde de var sanırım ama niye böyle oldu normal mi bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TV menüsünde gelişmiş ses ayarlarında idi sanırım.
Soundbar güzel de bi cihazı açınca otomatik bağlanması pek hoşuma gitmiyor koca samsung bunu düşünüp bi ayar koymamış
Neyi kastettin anlamadım tvyi açınca soundbar açılmasın mı istiyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
elinizde sn11r var mı ? varsa üzerine 13-15 bin ekleyip q990d almak mantıklı hatta 990b veya c bulabilirseniz ikinci elde kelepir fiyata 990d arasında 120hz aktarım muhabbeti dışında fark yok denebilir 15-20 bin arasına 990b bulabilirsiniz gibime geliyor
-
Evet şuan sn11r kullanıyorum aslında memnunum ama güncel kalmak için ve 120hz olmasından dolayı da seçeneklere bakıyorum. Sn11r 770w samsung ise 656w bu ciddi
Bir fark mı ? Lg s95tr modeli 810w bunu da düşünüyorum lg tv kullandığım için daha efektif olur mu ?
Wattlar hepsinde sallama ona takılmayın ses rengine bakın
Hocam siz bu seçenekler arasında neyi tavsiye edersiniz ?
Sn11r hali hazırda elimde olan
990d & s95tr ?
Bir de bunlar için arada 15k ortalama üzerine fark var
Sn11r için talip olurum hocam. Satarım derseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş dinlemeden alma derim ses rengi farklı çünkü s95tr alanlar s95 tr diyor q990 alanlar q990 ama bence Q990d al s95tr alırsan farkı anlamayacaksın ses rengi benzer olduğu için neden verdim o kadar parayı diyeceksinquote:
Orijinalden alıntı: c.guleken
Hocam siz bu seçenekler arasında neyi tavsiye edersiniz ?
Sn11r hali hazırda elimde olan
990d & s95tr ?
Bir de bunlar için arada 15k ortalama üzerine fark var
Q990d dialogları billur gibi sadece bunun için bile iyi ki değiştirmişim diyeceksin tv ve soundbar uyumu pazarlama taktiği çok kafaya takma tv lg soundbar Samsung diye
Hocam 2 yıl aradan sonra foruma döndüm. Özel mesajları kapamışlar bana, desteğe yazdım. Açılsın dönüş yapacağım.
Hangi sehirdeydiniz
Arkadaşlar yeni aldığım Samsung Q800d model soundbarı 10500 TL ye satıyorum isteyen olursa.Paketinde duruyor.
Şehir neresi hocam?
Bende bu cihazı satın aldım. Kutusu bantları birebir aynı dün aldım ve kurulumunu yaptım. Daha önce samsung 70c alıp zaman zaman olan ses azalması nedeniyle iade etmiştim.
Bu işlerden öyle çok fazla anlamam ama ses kalitesi kesinlikle o cihazdan daha iyi. Arkadan gelen sesler film kalitesini çok arttırıyor. Ayrıca q70 cihazında filmlerdeki dialog sesleri hiç beğenmemiştim bunda kesinlikle çok daha net. Birde malzeme kalitesi samsungun çok ötesinde. Diğeri full plastikti. Bunda hoparlörler kumaşla kaplanmış ve daha premium bir havası var. Kumandada ekranı var oda güzel olmuş
Eksi olarak soundbarın üzeindeki ışık yanıp sönüyor hep, ona illet oldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ds4 -- 1 Kasım 2024; 10:58:51 >
Sivas,Trendyoldan satın aldım.İade kabul etmediler (ambalajı açıldıgı için) , bende satışa çıkardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axomerx -- 1 Kasım 2024; 12:44:1 >
İnternet alışverişi olduğu için iade/değişim hakkınız var, biraz üsteleseniz yapardınız. Ambalaj açılması cart-curt bahanesi direkt mağazadan alışveriş için geçerlidir, bir sorun varsa servise yönlendirir servis rapor tutar ona göre değişim, para iadesi veya fiyattan kırım yapılır. Muz Cumhuriyeti'ne döndükten anasını satayım kimse kural, kanun, hukuk-mukuk dinlemiyor.
Burada Burak diye Ankara'da mağazası olan bir arkadaşımız satışlar yaptı, pekçok arkadaş ondan ürün aldı. Kendisi sorulduğu zamanda söylüyor zaten, mağaza satışıdır yaptığı. Sorun çıktığında servis ile görüşürsünüz önce. Allah için öyle durumda takibinide yapıyor, hakkını yemeyelim. Ama Trendyol bir internet pazaryeridir, orda mağazası olan herhangi bir yerden yapılan alışveriş internet alışverişi hükümlerine tabidir. 15 gün içinde iade hakkınız vardır.
Hocam sizin tv ne
Burak hocama bir sevgiler ve saygılar da benden gelsin ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X