Maalesef trendyol 3. Şahısların satışlarını üstlenmiyor ve üstlenmedikleri gibide satıcıya ulaşmaya izin vermiyor.Ben 1 hafta kullanmama rağmen iade edebildim sorunsuz.Karışmak gibi olmasın ama az miktar ucuz olsun diye sattığının arkasında durmayacak firmalarla alışveriş yapmayın.Özelliklede elektronik konusunda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR [ANA KONU] (1845. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şahsi fikrim , hem s95tr yi hemse q990d yi lg tv ile deneyimlemiş biri olarak , uzunca deneyimlerimi yazdım.net şunu söyleyebilirim.
Yükseltme için lg nin bir sonraki ürününü bekleyin.
aslında s95 kötü değil ki zaten ben dahil çoğumuz hepimiz için söylemiyorum , 25-30 m2 lik ufak odalarda deneyimliyoruz.Bu yüzden pek fark yaratmıyor iki model birinde dialog daha iyi diğerinde eko sistem, ama dolby atmos ta hangisi daha iyi tartışılır.
gece ile gündüz değil kesinlikle, evet dialog kesinlikle can sıkıcı olabiliyor.samsung kullanırsanızda eko sistem bariz kullanışsız.
Bence ekinizdeki hala geçerli ve idare edebilir , bekleyin derim.
Tv modelinizde eArc var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özelden mesaj atan arkadaşlara cevap yazamıyorum.Sms onayı için telefon numaramı değiştiremiyorum
sahibinden üzerinden mesaj atın lütfen.
Köy bakkalı Trendyoldan daha ilkelidir.Kesinlikle yasa yönetmelik tanımıyorlar. O kadar mesaj attım .Umurunda değil adamların. Samsungcenter satıcısından satın almayın.Adamlar kime şikayet edersen et diyor.Umurlarında değil
Hocam Samsungcenter satıcısının gerçek samsung ile alakası var mıdır bilmiyorum ama, bir kez q990d indirime girdiğinde soru sormuştum, yemin ederim cevap veremediler. Sorduğum soruda şuydu, ürün elime geçtiğinde kurulumunu kendim yapabilir miyim? bu durum Garantiyi etkiler mi? Yemin ederim bu soruyu cevaplayamadılar, hatta şikayette ettim ama geri dönüş olmadı.
Gerçekten de sıkıntılı olmaya başladı bu online alışveriş işleri...
-
Samsungcenter mağazasınından uzak durmak en mantıklısı. 500 lira fazla verip Samsung Türkiye 'den almadığıma çok pişmanım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reklam gibi olsun istemiyorum ama tecrübelerime göre sıkıntı yaşadığımda en iyi çözebildiğim amazon…Ama satıcı amazon olan ürünleri tercih ediyorum
İlk başta q990 ı iade etmek istiyorum diye yazdım müşteri hizmetlerine, sabah kapım çalındı kargo geldi almaya
Bugün 31 bin yl den sayışta, ben aldığımda 32400 idi bugün yazdım farkı iade ettiler
şu an fiyatı 29.889 TL olmuş bilginize
-
Stok tükenmiş
Tekrar stokta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlginç bende stoklard görünmüyor.Ama iyi fiyat
-
Q990C son yazılım güncellemesi ile arka hoparlörlerde aynı ayarlar olmasına rağmen bir ses eksilmesi var gibi geldi. Uyarlanabilir ses ile normal tv yayını test.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Amazon’da 1 ay iade var zaten bir de amazon kendi düşerse iade yapıyormuş sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz farkı nasıl iade aldınız. ürünü satın aldıktan sonra 14 gün içinde mi aradaki farkı iade ediyorlar. Hangi menüden yaptınız ben siparişten ürünün fiyatı düştüyü seçince aradaki farkın iade edilmediği yazıyor. Ben de 14 ekim de 30.800 e almışım 1.000tl düşmüş farkı iade ederler mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MentosKola -- 2 Kasım 2024; 13:58:0 > -
Merhaba sizlerden yardım istemek için buradayım. 2 adet TV için sizlerin yardımına ihtiyacım var.
Oturma odamda 49SM8600PLA model TV'im var. Soundbar arayısındayım çokda hakim değilim ama ses konusunda biraz daha önem vermeye başladım bu sıralar. Kafamda illa şu olsun diye bi fiyat yok. Sistem stabil çalıssın beni üzmesin. fiyatın çok önemi yok o yüzden.
yardımcı olursanız bu konuda çok sevinirim.
Birde balkonumda eski bir LG 47LA6400 tv bulunmakta orda da maç izliyorum dış ses dısarıdan çok geldiginden balkona burayada bir sounbar düşünmekteyim. Bu tv için beklentim çok değil maç izliyorum. Yine stabil çalısacak tvme uygun bi öneri yaparsanız çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Özel kampanya dönemlerinde yapışan indirimler geçerli değil, ilk bi indirim aldım ama sonrası kasım kampanyasına yapılan ürüne iade almadım…Amazon sadece kendi adına sattıklarında yapıyor bu arada, ve 29 bin olnda şuan stok yok arkadaşlar, almayı deneyin alamıyorsunuz.Eğer stokta yoksa yine alamıyorsunuz 😁
ama mişteri hizmetlerine yazın yinede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfoundeddd -- 2 Kasım 2024; 14:55:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X