SOUNDBAR [ANA KONU] (1846. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben sepete ekleyip satın al yazan ekrana kadar gelebiliyorum, daha önce satın aldığınız için falan size vermiyor olabilirler belki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetlerine yazdım. fark iadesi kampanyası bu ayda varmış. Farkı iade etmiyorlar. Ürünü iade edebilirsiniz dedi ben de yalandan iade kaydı açtım 😅
Ben de son aşama şimdi al a kadar gelebiliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MentosKola -- 2 Kasım 2024; 16:2:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
990d de kablosuz atmos gecikme yapıyor mu?
Slm arkadaşlar q800d aldım 1 ay önce q990d aklımdaydı fakat evim ufak olduğu için q800d yeter diye düşünüyorum , kurulumunu ben yaptım uygulamadan güncelledim fakat dinlediğimde sounbarın performansından memnun değildim tv hop. İle arasında çok fark hisedilmiyordu ses bazen kendiliginden alçalıp düşüyor baslar hissedilmiyor sonra yeni güncelleme geldi bende bu sefer usb den güncelledim , soundbar bariz sesi iyileşti ve artık daha güzel geliyor bana artık çok memnunum cihazdan. Acaba usb den günncellediğim için mi daha iyi oldu yoksa yeni güncellememi sorunu çözdü , otomatik update sorunlumu sizce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulama üzerinden arka uyduların sesini yükseltebiliyorsunuz.
İade dönemi dışında aldıysanız iade etmiyorlar, 31inde bir ürün almıştım fiyatı 800tl düştü, bugün yenisini sipariş edip eskisini iade etmek durumunda kaldım
Forumda yazılanlara istinaden 990d sipariş verdim bugün. Daha önce hiç ses sistemi kullanmadım umarım farkı hissedebilirim.
Bir sorum olacak, Ürün geldiğinde kendimiz mi kurmalıyız yoksa kutuyu açmadan servisten randevu mu almak gerekiyor. Kendim kurabilirim diye düşünüyorum sadece garanti vs bir eksisi olur mu acaba. Tv samsun q5580t olması lazım
Evet bence de tasarımı gayet şık ve kibar. Benim ortamıma da daha uyumlu oldu. Işık konusunda haklısınız, keşke kapatma seçeneği olsaydı.
Soundbarı kullandıkça daha alışır oldum. Diyalog sesleri gayet net, çevresel etkisi de fena değil. Ama arka uyduların halen zayıf kaldığını düşünüyorum. Sub da biraz daha iyi olabilirmiş gibi sanki.
Netice itibariyle benim SNH5'e göre çevresel etkisinden dolayı daha keyifli. O yüzden bunu tutup diğerini elden çıkarmaya karar verdim.
Şu sıralar Hi-Fi bir sistem kurma düşüncem olduğu için de epey bir süre daha üst düzey bir soundbar bakmam sanırım. Bu benim ihtiyacımı şimdilik yeterince karşılıyor.
Alacak olan var ise yine yarı fiyatına yakalarsa ve ortamına göre karar verip öyle alabilir bence.
O benim de aklıma geldi, baktım uygulamaya ama öyle bir ayar bulamadım.
Tam olarak nasıl yapacağımızı biliyor musunuz?
Daha önce ses sistemi kullanmadığınız için ;
Kulaklarınız alışana kadar sabırlı olun kulaklarınız ve ses sistemi rodajını tamamlayınca beğenirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servise açtırmanız daha avantajlı olur. Kutu içinden hasarlı veya eksik çıkma ihtimaline karşı. Zaten Samsung servisi ücretsiz yapıyor ancak soundbar ile ilgilenen servisler daha sınırlı sayıda.
Arkadaşlar merhaba
Q990 serisine güncelleme geldi diye gördüm, 990C için bir yazılım bulamadım, Samsung sitesinde de yok, 990D ye mi geldi yazılım?
-
Arkadaşlar merhaba 990D yeni sipariş verdim mutlaka daha önce defalarca sorulmuştur fakat göremedim tv samsung s95c daha verimli kullanmam için optik kablomu hdmi mi önerirsiniz optik olarak şuan bulduğum en iyi kabel var hdmi olarak şuan kullandığım Paugge Ultra Sertifikalı Hdmi var hangisi daha kayıpsız olur teşekkür ediyorum şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanrınınkırbacii -- 3 Kasım 2024; 16:53:5 >
Hdmi
Arkadaşlar geçen sene bu zamanlar bu alanı en çok takip edenlerden biriydim. Geçen sene Sennheiser Ambeo Mini aldım ve tüm acaba o muydu bu muydu sıkıntım kalmadı.
Ses sitemi alacak arkadaşlar sennheisere de bakabilirler. Üç büyük ilde deneyim mağazaları da var. gidin deneyin kararı kendiniz verin.
-
merhaba, samsung q990d veya bir önceki modelleri için rear'lara uygun stand bulan/kullanan var mı acaba?
-
bas ve tiz ayarlarının hemen altında "ses yüksekliği" diye yazıyordu sanırım "diyalog genişletmenin" üstünde olacak. oradan açtıkça arka uydular çok fark edilir derecede artıyor.
-
Teşekkürler hocam.
Akşam eve geçince deneyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thundarios -- 4 Kasım 2024; 14:30:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X