Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1847. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.575
Cevap
558
Favori
1.861.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18451846184718481849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

rica ederim ne demek

• iyi gunler ben bugun samsung q70d qled modeli tv aldim birde samsung b650d ses sitemi aldim.hdmi arc girisine bagli oldugu halde calisiyor ama q sempony baglantisini kurmuyor cozemedim uydu yayini izlerken yapiyorum yardimci olursaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihfatih fatih -- 4 Kasım 2024; 20:57:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B650de q sypmphony yok ki🤔

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar Lg S95tr cihazım bugün güncelleme aldı içeriği hakkında bilgisi olan var mı? İyileştirme vs. Her ne kadar q990 sayfası olsada belki kullanan vardır.

• Ne Samsung ne lg firmware history yayımlamıyor tam bir muamma şaka gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

cok tesekkur ederim bilgi icin bilmiyordum q sempony olmadigini

• aksaraa A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mutlu günlerde kullanın. Q990d alternatifi ürün var mıdır? Apartman dairesine biraz fazla olsa da tatmin edecek frekans aralıklarında sahip midir samsung emin olamadım. Klipsch aktif stereo hoparlörler mi baksam kafam karıştı.. Samsung hi fi iddiasına değil diye biliyorum. Bluetooth apt desteği var mı samsungda VS. Bilmiyorum.. Sadece film değil, müzik dinlemek için de kullanacağım..konuya hakim arkadaşlardan destek ricasıyla,.. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trilogyx kullanıcısına yanıt
    Elac Debut Connex'e bakın. Youtube'da inceleme videoları var.

• trilogyx kullanıcısına yanıt

Üstad teşekkür ederim,

Ben de aynı yaşadığınız ikilemlerde kalmıştım. Vatan bilgisayarda hem samsung 990B'yi hem de LG Q95'i denemiştim. Her iki cihaz da film izleyecekler için yeterli ancak müzik dinleyecekler için yeterli değil kanaatine vardım. (Bu benim şahsi fikrimdir)

Sennheiser kulaklık kullanıyordum, gözümü kararttım ve Sennheiser Ambeo'yu aldım. Pişman mıyım, hayır, müzik için yeterli mi? Hem evet hem hayır. Ben müzikte tiz sesi severim bu sebeple Ambeo'nun tizi bana yeterli gelmedi ancak basslar kesinlikle harika. Film izlerken örneğin bir patlama vs olduğunda zannedersiniz bomba odanın içinde patladı.

Vaktiniz varsa ve 3 büyük şehirden birinde oturuyorsanız bence deneyim mağazalarından birine gidin ve kendiniz karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaraa -- 5 Kasım 2024; 20:8:36 >
  • Woodpecker W kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ürüne ve yorumlarına baktım, kesinlikle tatmin edebilir. Daha önce edifier in benzer modelini incelemiştim. Ancak bu üründe de bass yetersiz kalacak sanırım. Uygun bir sub aramam gerekebilir ilave. Yine de favorilere ekledim. Çok teşekkür ederim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 6 Kasım 2024; 10:37:15 >
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt

Bende metnin Türkçeye çevrilmiş halini paylaşayım merak edenler için kolaylık olsun.

Alıntı

metni:
    Bir süredir kendi geliştirdiğim bir ayarlama yöntemi üzerinde çalışıyorum ve sonuçlar gerçekten olağanüstü! Q990B ve Q930C modellerinde denedim. İşte yöntem:
    Öncelikle, Dolby Labs adlı sanatçının “Tuning DCX, Vol 2” albümünü Amazon Music’te bulmanız gerekiyor. Sanırım Apple Music’te de var.
    Soundbar’ı açın, SpaceFit ve Virtual (isteğe bağlı) ayarlarını açın, tüm diğer ayarları sıfırda bırakın - subwoofer/kanallar/bass yükseltici vs. Ben Adaptive ses modunu kullanıyorum ama Standard’ın daha iyi olup olmayacağını merak ediyorum; muhtemelen hangi modu kullanacaksanız onunla kalın. Standard mod, ayarın ikinci aşamasında stereo müziği tüm hoparlörlerden oynatmayacaktır.
    Soundbar’ı açtığınızda, ses seviyesini 20’ye ayarlayın ve yukarıdaki albümü baştan sona çalın. Bittiğinde bir kez daha çalın - toplamda yaklaşık 30 dakika.
    Sonrasında yaklaşık 2 saat boyunca müzik çalmanız gerekecek, bu süreçte bar küçük ayarlamalar yapmaya devam edecek, ancak asıl “harita” çoktan oluşturulmuş olacak.
    Bu albüm, Atmos sistemlerinin kendilerini ayarlayabilmesi için özel tonlar üretiyor. Bu süreç, soundbarlarımın sesini devrim niteliğinde değiştirdi ve bana gerçek Atmos deneyimini sundu. Albümün son şarkıları çalarken, soundbar faz ve zamanlamasını değiştirmeye zorlanıyor gibi bir kekeleme duyacaksınız (sanırım öyle). Q990B modelim L şeklinde bir odada bulunuyor ve bu yöntemle, kendi başına yapabildiğinden çok daha iyi bir şekilde ayarladı.
    Bu yöntemi hali hazırda ayarlanmış soundbarı olanlar için biraz daha ileriye taşıyabilirim. Tüm kanal seslerini varsayılan değerlere sıfırlamak için fabrika ayarlarına sıfırlama yapmanız gerekmiyor; soundbar’ı kapatın ve ardından “source” düğmesini 6 saniye basılı tutarak açın. Bu, kanal seslerini sıfırlayacak ve sizi ilk aşamaya geri getirecek…
    İnsanlar bu yöntemle ses sistemlerinin ne kadar iyileştiğine şaşıracaklar.
    Hâlâ bazı bilinmeyenler var… İki kez ayar yaptıktan fazlasını denedim ama bir şeyleri kaybetmiş gibi hissettim. Sizinki farklı olabilir.
    Ayrıca, subwoofer’ı sıfırda ayarlayıp bu şekilde ayarladım ve sonrasında kendi durumuma göre sesini kıstım. Subwoofer’ı kısınca kısa bir ayar dönemi olduğunu fark ettim. Ses hafifçe yana kayabilir, ancak bu yöntemle her zaman ortaya geri geliyor gibi görünüyor. Odalarımdan birinde sürekli sola kayma sorunları yaşıyordum. Şu ana kadar her şey yolunda!
    Subwoofer’ı -12’ye ayarlayıp yukarıdaki süreci denemek isteyenler olabilir. Bunu denemedim, ama bu şekilde varsayılan ayarı yapabileceğinizi ve sonrasında 24 birim kadar arttırabileceğinizi düşünüyorum; bu sadece bir tahmin, bass meraklılarından biri deneyebilir ;)
    Bu yöntem, iki soundbarımda da çok iyi sonuç verdi. Bir tanesi odanın köşesine doğru bakan bir hoparlöre sahip ve yine de mükemmel şekilde kalibre ediyor. Soundbar bunu kendi başına yapamıyordu.
    İlgilenirseniz, DCX tuning (ayar) hakkında Gemini’ye veya ChatGPT’ye danışabilirsiniz. Ayrıca SpaceFit ve her ikisinin aynı anda kullanılıp kullanılmaması hakkında bilgi almak da ilginç olabilir.
    DÜZENLEME: Bu yöntemi her zaman sanal mod (virtual) açıkken yapıyorum. Bu bir gereklilik mi emin değilim, iyi sonuç alamazsanız, ilk adımdan önce sanal modu açmayı deneyebilirsiniz.
    Bu arada, Dolby Labs’in ilk albümü olan “Functional Testing”i kullanarak Atmos’un doğru kanallardan çalıp çalmadığını kontrol edebilirsiniz. Benim Firestick 4K Max cihazlarım mükemmel çalışıyor. Firestick 4K Max ikinci nesil cihazım, ön yükseklik kanallarını arka kanallardan çaldığı için kullanılmaz durumda… Sanırım sadece Amazon Music’te bir sorun var. Başka kimse bunu fark etti mi?

• Mehmett14533 M kullanıcısına yanıt

kafaya takacak bir şey yok... makyaj tazeleme...

• axXxo kullanıcısına yanıt

DENEYEN dostlar olursa yorumları merak ediyorum.

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

Ben haftasonu deneyeceğim ama aradaki farkı anlayacak kadar bilgim yok ama işe tarayıp yaramadığını merak ediyorum

• Arkadaşlar mrb,mevcutta samsung q70b serisi 2022 uretim bir TV m var,TV nin sesi çok yetersiz malum,
    Yine mevcutta lg nin las453b soundbari mevcut,bluetooth ve dijital ses bağlantıları mevcut,her iki durumda da tek kumandadan ses açma kapama yada soundbari kapayıp açma yapamıyorum.
    Soundbari da samsung yapmak istiyorum,fazla bir bütçe ayırmak istemiyorum.
    B650d/tk modeli şuan amazonda 5775 tl ,bunu hdmi arc ile bağlayıp kullanmak istiyorum fakat TV deki qsemphony yi bu cihaz ile kullanabiliyor muyuz,kullanamıyor isek de çok fark ediyor mu ,
    Yada qsemphony uyumlu en uygun hangi soundbari tavsiye edersiniz?
    Şimdiden tskler cevap icin

• fatihfatih fatih F kullanıcısına yanıt

Hocam ses performansı vs nasil,TV nin kendi kumandasından soundbari on/off yapabiliyor musunuz?

Aynı şekilde sesi açma kapamayı TV kumandasindan yapabiliyor musunuz?

Qsemphony için çok fark var mı, destekli bir soundbar almaya değecek bir fark?

• Merhaba ben de 3 haftadır q990d soundbarı kullanıyorum. TV Samsung tek kumanda ile kullanıyorum. Q990d hdmı3 e arcdan bağlı kullanıyorum. Son zamanlarda TV açınca ses sistemi açık görünüyor ama ses gelmiyor. Ses sistemini kapatıp açınca düzeliyor. Bugün de TV açık yayın akiciyken ses kesik kesik geldi. Soundbar kablosunu çıkarıp takınca düzeldi. Sorun ne olabilir. Geçenlerde elektrik bir kaç kere gitti geldi cihaza zarar vermiş olabilir mi. Amazon'un 1 aylık iade süresi bitmeden iade mi etsem acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MentosKola -- 7 Kasım 2024; 10:12:20 >
  • axXxo kullanıcısına yanıt
    Bende deneyeceğim ama anlamadığım bir kaç nokta var. Sanırım önce kaynak tuşuna 6 sn basılı tutup sıfırlayacağız. Virtual dediği surroun moda mu acaba? Birde 2 saat müzik çalmanız gerekecek demiş ne müziği aynı liste mi yoksa rastgele bir müzik mi açacağız?

• google tvlere heralde apple music yüklenmiyor. airplay ile soundbarlardan dolby atmos ses alabiliyormuyuz apple musicten?

• 
Sayfa: önceki 18451846184718481849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.