< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR [ANA KONU] (1848. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Birden farklı cihazda denemiş bunu hocam. Bende müzik ile adaptasyon yapıyor hoparlörlere. Teknik bilgim yok ama yürttüğü mantık bana işe yatar gibi geldi. Denemekten de zarar gelmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bide apple music mi alacağız bunun için bu olay başka bir platformda yok galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu albümden bahsediliyor sanırım, Amazon'da var: www.amazon.co.uk
Tuning DCX, Vol. 2 by Dolby Labs on Amazon Music - Amazon.co.ukhttps://www.amazon.co.uk/dp/B0CB9CRM59?dplnkId=5de87190-ea05-4249-afb8-f17c7d4462f0
Apple Music'te Vol3 albümü mevcut:apple music - web player
Tuning DCX, Vol. 3 by Dolby Labs on Apple Musichttps://music.apple.com/us/album/tuning-dcx-vol-3/1748110988
LG Smart TV Kullanıcıları Apple Music’in 3 Aylık Ücretsiz Deneme Sürümüne Sahip Olabiliyor. Ben olmuştum, daha yeni bitti. Keşke daha önce haberdar olsaydım denerdim. Şartları taşıyan istifade edebilir:
https://www.lg.com/tr/lg-hakkinda/basin-ve-medya/-lg-smart-tv-kullanclar-icin-uecretsiz-apple-music-deneme-sueres/
Bir ara Xbox konsollar içinde vardı, acaba devam ediyor mu?
Edit, 1 ay Xbox'ta ücretsiz denemesi varmış: https://www.microsoft.com/tr-tr/p/apple-music-xbox/9pp5m2pj95gx?activetab=pivot:overviewtab
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 7 Kasım 2024; 20:31:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
apkmirror'dan indirerek Android TV veya Box'a yükleyebilirsiniz ama Atmos müzik desteği olmuyor. Ayrıca ethernet'i internet bağlantısı olarak görmüyor yalnız wifi'yi tanıyor. Nvidia Shield TV Pro 2019'da denedim:
https://www.apkmirror.com/apk/apple/apple-music/
Tv'ye bagli baska cihaz varsa ve daha once sorun yasamadiysaniz o cihazi da hdmi dan cikarin. Tv'yi fisten cekin. Sirasi ile tekrar kablolari baglayin. Muhtemelen duzelir.
Saygilarimla.
Bana da tam tersi biraz albumun reklami gibi geldi. Eger burn suresini hizlandirmK ya da hoparlorlerin rezonansini etki tepki ile esnetmek icin yapildiysa olabilir. Yeni hoparlorlerin ilk calismalarinda "ses kapasitesini" tam yansiyamaz ve bir sure calmasi gerekir. Ancak belli bir sureden sonra hoparlor kendi spesifikasyonlarina yakin degerlere gelir ve devam eder. Ancak ses rengini defistirmek farkli birsey. Yani siz bir hoparloru ilk aldiginizda sesi size guzel geldiyse zamanla daha guzelesir ama begenmediyseniz o ses yanma suresi ile vuzellesmez, derinlesir. Q990b ile Q990c arasinda "ses karakter" farki var. bu tarz bir islem B'yi C'ye ceviremez
Saygilarimla.
TCL'in S643W 3.1 model soundbarını aldım hem bilgisayarımı hemde ps5i bağlamak istiyorum ama nasıl yapabilirim bilmiyorum bu modelde tek hdmi varmış iade edip başka model mi almalıyım acaba birde optik veya aux ile bağlasamda hdmi dan ses alamadım. Ayrıca hem optikte hemde auxta dip ses var aşırı rahatsız ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan487 -- 7 Kasım 2024; 21:56:17 > -
Yaptım hocam deneyeceğim teşekkür ederim
Q990B hiç bir ayar ile Q990C olamaz :) aynen öyle.
B den C ye geçiş bariz ses farkkı vardı ama C den D ye geçişte o kadar büyük fark olmadı.
Bende ücretsiz 3 ay LG aboneliğini kullandım. Xbox ise service unavaible diyor maalesef.
Burada iddia edilen daha çok spacefit olayının daha doğru ve performanslı olmasını sağlamak gibi geldi. Ses karakterinin değişeceğini sanmıyorum. Belki atmos Deneyimi iyileşiyordur iddiaya göre.
Sikayet var.com a Swa-9500s in Türkiyede bulunamaması ile ilgili şikayet yazdım. Q800 sahipleri hep birlikte yazarsa belki sonuç alırız.
"Q800D ve SWA-9500S Samsung Q800D soundbar ürününü arka hoparlör bağlanabilir diye satıyor ancak arka hoparlörleri yani SWA-9500S leri Türkiye ye getirmiyor. Bu tam bir müşteri memnuniyetsizliği yaratıyor hatta müşterileri yanlış bilgilendiriyor. Konuyu Hakem Heyeti'ne taşımayı planlıyorum."
-
Merhaba,
Bu konuyu birçok kez Samsung ile tartıştım. Mailler yazdım. Fakat Samsung umursamıyor ve ürünü TR ye büyük ihtimalle getirmeyecek. Getirecek olsa bile çok yüksek rakamlardan getirir ki bu takımı toplayacağınıza Q990D almak daha mantıklı ve aynı paraya gelir. Bende bir Q800D sahibi olarak yanına Music Frame aldım ve bu şekilde kullanıyorum.
Syg.
-
Ben sırf bu rear hoparlörler yüzünden ve tecrübeli arkadaşların yönlendirmesi ile q990b almıştım. Rear hoparlör sonradan ekleyeceksem ve tr de bulunmuyorsa ve aynı paraya da gelecekse neden uğraşayım ki? Mücadele etmek de gereksiz şahsi düşüncem olarak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Albümün reklamı olduğunu düşünmüyorum şahsen hocam çünkü reklamı yapılacak birşey yok ortada, müzik yok sadece test sesleri var, sesin nereden geldiğini kaç kanal çaldığını belirtmek için.
Tabi b'yi c'ye çevirmez haklısınız hocam.
Bu işlemin sadece surrrond deneyimini artırmak veya space fit'in daha doğru bir şekilde çalışması için odayı tanımasına yaradığını düşünüyorum eğer işe yarıyor ise.
-
SWA-9500S şuan almanya da 299 EUR seviyelerinde.Tamamen kullanacağınız alan ve tercihler. Uzun yıllar AVR kullandıktan sonra bu sene soundbar a geçtim ve tercihim Q800D oldu. Music Frame ve Q-Symphony ile gayet güzel iş görüyor.
-
Samsungdan boşuna rear hoparlör beklemeyin şikayet varda bir sonuç alamazsınız, ha aldınız diyelim adam koyar tanesini 20 binden bakar kalırız öyle :) o yüzden 990 serisi harici rear hoparlör beklemek şuanki durumda saçma oluyor.
-
Bu bağlamda şunu da ilave edeyim: swa-8500s arka kitleri arayan bir arkadaşın 6 yıl önce açtığı başlık bir süre sonra swa-8500s ana konusuna dönmüş. 4 yıl önce eski hw-q70r soundbarıma swa-8500s arka kitleri ithalatçı garantili olarak almış, paylaşımlarımı o sayfada yapmıştım.
Demem o ki o zamanlar arka kitleri getirmeyen Samsung şimdi hiiiç getirmez...
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/133924462
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X