< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR [ANA KONU] (1867. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok iyi oyleyse. Teşekkür ederim bilgi için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır tvler lisans ödememek için true hd atmos ve dts-x'i passtrough yapmaz
-
çok zor yurtdışından getirtmen lazım o zaman da fiyat q990d ile aynı oluyor aynı fiyata neden düşük performansa razı olasın ki
-
Hocam o zaman niye para verip aldık ki kutuda kocaman dts x ve atmos yazıyor. Tcl c845 var bende?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimkinin kutusu duruyor paketleyip bantlayayım sen açarsın tekrar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 27 Kasım 2024; 11:58:23 > -
TCL bu konularda çok iyi lisans ödüyor ben geneli yazdım sizde muhtemelen atmos aktarabilir soundbara deneyin passtrough yaptırın kodiye (kodi var değil mi tvde android olduğu için) usbden hdd takarak geçmiş sayfalarda örnek dosyaların doluğu linkleri atmıştım ben çok fark olduğunu göreceksiniz netflix filan ses miymiş diyeceksiniz
-
Kodi de yok hocam daha yeni sayılırım tvde. Soundbar da x937u o daha da yeni 2 haftalık. Ama tv ayarlarında passtrough vardı kurcalamıştım.
Kodiye gerek olur mu ki o zaman? Söylediğiniz filmi indirim hdd atıp. Tvye usb ile bağlasam, ses çıkış ayarını otomatik yapsam. Alamaz mıyım kayıpsız?
neyle oynatacaksın tamam tvnin tüm ayarlarını yaptın filmi oynatacak yazılım lazım tvne çok hakim değilim ama kodi kurmadan oynatabilecek misin?
-
Ben de hakim değilim hocam da :) eğer çok zor değilse onu da kurarız. Bence zor olan filmi bulmak. 40 70 gb arası diyorlar. O boyutta filmi nerden indiriyor insanlar bilen eden yazsın merak ettim açıkcası
film işine sonra bakarsın kodi kur benim eski linkten demeo dosyalarla bir dene sonra girersin torrent v.s. işlerine
-
Google playda var mıdır kodi? Harici mi usb ile apk yükleniyor
arkadaşlar kayıpsız atmos oynatırken soundbar ekranında dolby atmosmu yazmalı yoksa dolby ture hd mi
-
google playdeki uyumlu olmayabilir biraz araştırıp tcl845 için özelleştirlmiş bir bir şey varsa onu kur yoksa google playdekini
-
kayıplı ya da kayıpsız atmos yazmalı
-
Sağol hocam. Çözemezsem yazarım yine
-
q990d'de:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160018595
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağolun hocam kusura bakmasın hocalar da. Demek ki bunları yazıyorlar sanal izleme platform film dizilerini atmos dts alırsınız diyorlar.
Şimdi ben gidince eve kodi indircem. Peki kaliteli kayıpsız demoları nerden bulabilirim gitmeden eve ediniyim.
Daha önce burada Google Drive'a yüklenmiş test dosyalarının linki paylaşılmıştı. O mesaja ulaşamadım ama kullandığım browser'a kaydettiğim için linki ordan alıp buraya kopyalıyorum:
google drive
Audio Test Files - Google Drivehttps://drive.google.com/drive/mobile/folders/1JxmeedtAtgmoafXv9rroiDOS2vEX7N4b
Buradaki dosyalar genel olarak test amaçlı olduğundan düşük dosya boyutuna sahip çalışıp çalışmadığını anlamak içindir; o yüzden bazılarında öyle efekt, çalgı çengi beklemeyin, kuru gürültü yani 😀...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X