Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1912. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BVBLİFE , eiskent , eiskent , nrdgnn Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
38.414
Cevap
553
Favori
1.852.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19101911191219131914
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

IMAX Enhanced

DTSX

Bunlar bu B97 ile geliyor ama önemli olan sesi nasıl .

SOUNDBAR [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    PHILIPS B97 Fidelio Dolby Atmos 7.1.2 Kanal Soundbar 500W fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/philips-b97-fidelio-dolby-atmos-7-1-2-kanal-soundbar-500w.html
  • eiskent E kullanıcısına yanıt

Orta segment için ne önerirsiniz yaklaşık 15-20.000₺ civarına? İyi bir ses sisteminden beklentim saçma sapan yükseklikte bir bass değil elbet, televizyonun sunduğu zayıf sesten daha güçlü ve berrak bir ses arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Bu cihaz satista degil sanirim. İ max benim 5 sene once aldigim avr. De vardi. Disney destekliyordu ama format o kadar nadir kullaniliyor ki sinema haric guncel mi ?emin degilim

• IMAX Enhanced soundbarda peşine bakılacak bir seçenek değil.

Dolby formatlarını hakkı ile yapsın yeter

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SevenPacer kullanıcısına yanıt

Q800c dieme imkaniniz varsa bakin. Ayrica istanbuldaysaniz elektronik marketlere dusmeyen, ses sistemi sata.mn magazalarda farkli markalarin serisi gecmis urunleri bulunabilir. Mesela polk s4 gibi. Bunlarin hepsi hakkinda bilgi sahibi olamadigimiz icin kendi imkaninizla dinlemeniz gerekir ama polk ses konusunda iyi markalardandir. Soundbar konusunda onde olmasa da onemli olan sizin kulaginiz.

• Merhaba, geçtiğimiz haftalarda burada birisi hdmi kablo paylaşmıştı benimde hoşuma gitmişti sonra bakarım buna demiştim şimdi bulamıyorum.. tv ye bağladığım tüm cihazlar için aynı hdmi kablodan alacağım geçen ps5 i bozuyordum nerdeyse tak çıkar yapmaktan.. güzel kaliteli f/p hdmi kablo önerebilirmisiniz..

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Bende zaten TV var anca alabildik.Ama ileride elimize para gecerse ve SB alabilirsek almisken butun ses standartlarini desteklemesini isterim az para degil sonucda , cogu tvden daha pahalilar.

• zoltan83 kullanıcısına yanıt
    Bu kablo hocam, bize de bu işlerden anlayan bir arkadaş tavsiye etmişti, bir cok kablo denediğini bütün hizlari bu kablodan tam olarak aldigini belirtmişti, biz de onun tavsiyesi ile iki arkadaş bu kablodan aldik, suan memnunuz.
    https://app.hb.biz/jMXfCeDgVLXq

• SevenPacer kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu onerebilirim. Dolby Atmos özellikli, 5.1.2 hoparlöri ve 340 wat ses gücuyle hemen hemen bütün ses sitelerini destekliyor.
    Samsung HW-Q800C/TK Soundbar (2023)

• frekans76 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim..

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Bende b95 vardı imax destekli 1 2 filmde denemiştim çok iyi ses veriyodu cidden imax hissiyatı vermiş gibi hissetmiştim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abdul1907 kullanıcısına yanıt

Ilk surroundli soundbar philipsindi. Fidelio ile demonte surroundlari getirmisti. Ancak su anda ses bolumu kimde, nasil calisiyor bilmiyoruz. Bu arada muzik setlerinde ilk surround sistemi (isim tescili de bu olabilir) ve arka hoparlorleri getiren de philipstir. Cok kaliteli olur sesleri.

Rica ederim hocam, umarim siz de memnun kalırsınız.

ben kullanıyorum.harika ses sistemi. 850 arka hoperlörlerle çok kaliteli. kabarık fiyatlı diğer modellerden önemli bir fark yok. oturma odasında kullanıyorum. JBL 3+1 soundbar vardı,sesleri anlamak için yüksek ses gerekiyordu. yan odadaki hanım sesten rahatsız oluyordu.

salona 990c alınca Q800T yı oturma odasına getirdim. film izlerken +10 seste bile çok rahat dinliyor ve anlıyorum...

• Arkadaşlar merhaba,

Sennheiser Ambeo MİNİ ile ilgilenşiyorum. Daha önce deneyimleyen oldu mu? Parasının hakkını veren bir ürün müdür? Yorumlarınız nelerdir?

• gfbmert kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değil hocam ben soundbar plusı denedim o bile çok yetersiz subsız çok eksiği var arka uyduları olmaması da ayrı bi cabası

• Nokia 8010 Android 14 güncellemesi aldı. Gerçekten son yıllarda aldığım en iyi teknolojik ürün.

• Yeni çıkacak olan Samsung HW-Q990F modeli subwoofer un gücü 300 watt diyorlar. 990D nin sub kaç watt idi?

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    SOUNDBAR [ANA KONU]

• Alınır mı sizce dostlar

• 
Sayfa: önceki 19101911191219131914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.