Peki hocam dolby atmos olmayan filmlerde, dolby 5.1 filmlerde nasıl soundbar performansı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SOUNDBAR [ANA KONU] (1914. sayfa)
-
-
Soundbar piyasasinda lider bir cihazin olmasi gerektigi gibi. Atmos zaten dolby 5.1 formarinin gelismisi. Bu konuda sizi tedirgin eden nedir? Fixiki hoparlorleri olan bir cihaz ve suruculerdeki ses yuksekligi orta ayarlarda dahi yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eiskentSoundbar piyasasinda lider bir cihazin olmasi gerektigi gibi. Atmos zaten dolby 5.1 formarinin gelismisi. Bu konuda sizi tedirgin eden nedir? Fixiki hoparlorleri olan bir cihaz ve suruculerdeki ses yuksekligi orta ayarlarda dahi yeterli.
Normal 5.1 filmlerde, atmos olmayan filmlerde de analog 5.1 den iyi diyorsanız arkamdan sağdan soldan sesleri hissedeceksem sıkıntı yok hocam. Atmos da üstten de ses geliyor sanırım ekstradan😀
Atmosda evet. Ustten gelir. Hatta. Gercek atmos da zaten 5.1.2 ses kodu ile gelir. Sizin logiteche bahlantiniz 6 adet rca giris mi? Analog 5.1 baglantisi bu cunki. Ayni kavramlari konusmak daha dogrunolur.
Aynen hocam 5 adet uydu rca giriş. Subwoofer üstünde girişleri. Optik ses girişi yok cihazda. Pc de creative 5.1 ses kartı ile 5.1 ses alabiliyorum ama tv de dinlemek için optik rca dönüştürücü aldım onda da sadece stereo ses alabiliyorum.
Tamam sorun yok. Dijital fazlaso ile data rasir, kayip olmaz.
z906 çok eski cihaz 15 senedir aynı yani... herifler bir hdmi desteği bile getirmedi ve atmos falan yok zaten bunlar hep sıkıntı. Şaka bir cihaz almayın aldırmayın optik çıkış mı kaldı artık yahu 990c yada d her türlü havada döver. Yenilenmiş bir z5500 olsa düşünmeden alırdım orası ayrı.
-
Ben de aslında yıllardır logitech in z906 yı yenilemesini bekledim ama adamlar z906 da takıldı kaldı şaka gibi gerçekten. Q990 F incelemelerini bekleyip bunu ya da Q990 D almayı düşünüyorum ben de inşallah 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 16 Ocak 2025; 22:44:50 >
Satıyor diye aynı seiryi çıkarıp duruyorlar Arena 9 var pahalı bide güçü az creative de yapmıyor ses sistemi eskisi gibi hep küçük sistemler rekabet olmayınca böyle oluyor ama millet uyandı artık soundbar alıp geçiyor.
-
Gayet güzel veriyor 5.1 i de hocam arkalar felan gayet güzel kullanılıyor. Benim ilk deneyimim başka bir cihazla kıyaslayamam ama odada çok güzel bir akustik de oluşturuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung 65 inç tv var Samsung q70 soundbar Bluetooth ile bağlı ama tv kapanınca kapanıyor ama tv açılınca açılmıyor soundbar haliyle ben kendim açıyorum çözüm önerirmisiniz
Tvye uzak mı soundbar neden Bluetooth bu şekilde sadece stereo ses alıyorsun tvden hdmi bağlaquote:
Orijinalden alıntı: cem650
Samsung 65 inç tv var Samsung q70 soundbar Bluetooth ile bağlı ama tv kapanınca kapanıyor ama tv açılınca açılmıyor soundbar haliyle ben kendim açıyorum çözüm önerirmisiniz
Hdmi-cec adı üzerinde hdmi üzerinden çalışır kapanmış bir soundbarı Bluetooth üzerinden uyandırmazsın
Sevgili dostlar, Samsung q800d hakkındaki düşünceleriniz nedir? Televizyonumun Samsung 65s90c.
-
bende Samsung 7 serisi televizyon ve samsung hw-q70r soundbar kullanıyorum bluetooth ile hep sorun olduğu için hdmi kabloya geçtim.
soundbarın kendi kumandasını hiç kullanmadım hep tv nin akıllı kumandası kapatırken kapatıyor açarken açıyor. Enson eşleşme neyse o modda başlıyor bluetooth , wifi veya arc
Bluetooth bağlantısını silip tekrar yüklemeyi deneyin birde akıllı kumanda tanımlaması gibi birşey var mı ona bakın derim
-
merhaba arkadaşlar MediaMarkt‘tan Samsung C450 Soundbar aldık Bluetooth ile bağlandığımızda gayet güzel ses verirken optik ile bağladığımızızda ses seviyesi Bluetooth‘a nazaran %40 seviyelerine kadar veriyor yani sesi kumandadan %100’e kadar çıkarsak bile Bluetooth‘a nazaran %40 seviyelerine kalıyor yani arttıramıyoruz sesi bunun çözümü için ne yapabiliriz
Merhaba hocam QN990F 2 ay içinden geliyor gelince genel bilgi veririm buradan -
Hocam başarılı ürün tavsiye ederim -
Günaydın.
samsung Q990 modele 2. orijinal subwoofer alınırsa sistem bağlantı yapar mı?
bu parça samsung tarafından ayrıca satılıyor mu?
-
Hayir baglanmaz. Bu nedenle de ayri sarilmaz.
Bt ile ses aktardiginizda aktardiginiz kaynagin ses gucu uzerinden aktarirsiniz ve sesi yukseltirsiniz . Bu nedenle soundbarin sesini acmadan kaynagin sesini yukselttiginizde ses artar, kaynagin eq ayarini, bas tiz dengesini degistirdiginizde ses de degisir.
Optikte sise ses kaynagin cikisindan ayrilarak gelir. Notr sesi skunbar isler. Yukseltir. Bu nedenle optik baglantida kaynagin ses ayarlarina mudahale edilemez. Cihaz 2.1 oldugundan ve sesi her sekilde 2 kanala dusurerek vereceginden bt baglanti stabilite ve telefon ile iletiyorsaniz; bildirim seslerini duymak haricinde problem yaratmaz
Saygilarimla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X