Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.295
Cevap
551
Favori
1.845.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 19111912191319141915
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tamam hocam bekliyor olacağım incelemenizi. 🙂👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam,
    İyi forumlar
  • VLife kullanıcısına yanıt

Tv duvara asılı HD’mi kablo kullansam hangi portu kullanmam lazım tv de onun yeri var galiba ama tv duvarda asılı be göremiyorum 😞

• sadays S kullanıcısına yanıt

Şimdi wifi ile bağladım bu şekildede sterio ses mi alırım

• cem650 kullanıcısına yanıt

Wireless bağlığsa dolby atmos olması lazım.

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Üstad yazdığınız bir detayı bende araştırıyordum. Çünkü çok rahatsızım. Belki bilginiz vardır.

iPhone'dan Apple music uygulamasından herhangi bir parçayı airplay ile Q990D ye aktarıyorum. Ama bu sırada sadece apple music deki ses aktarılsın istiyorum. Telefon ile uğraşırken diğer tüm sesler telefondan gelsin istiyorum. mesela youtube veya internette gezinirken tarayıcının oynattığı sesler..çocuğa apple music den ninni playlisti açıyorum örneğin. airplay ile aktarıyorum. bızdık surround ninni ile takılıyor mışıl mışıl :) saatlerce o çalsın ama telefondaki diğer sesler telefonumda olsun ama öyle olmuyor. bunu nasıl çözebilirim. spotify connect ile aktarsam bu sorunu çözerim sanırım. o zaman sadece spotify aktarılacak. ama apple music i değiştirmek istemiyorum. bir çözümü var mıdır bilginiz var mı.

Henüz tam tespit edemedim ama sistem sesleri sanırım sadece telefondan geliyor. alarmdır, bildirim sesidir vs.. ama mesela tarayıcının oynattığı bir youtube videosu apple music i eziyor.

teşekkürler.

Hocam merhaba bugün netflix premium aldım. Dediğiniz filmi de açtım ama dolby atmos yazmıyor. Hepsinde konumsal ses yazıyor. Dolby atmos simgesi çıkmıyor. Televizyon samsung au8000 4k ve dolby atmos desteği var. Sorun nedir acaba.

Bu arada telefonda da aynı konumsal ses yazıyor sadece.

SOUNDBAR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 17 Ocak 2025; 22:47:59 >
  • Q800D aldım kurulum vs yapıldı 2 gündür kullanıyorum. Ürün genel olarak beklediğim gibi fakat tizlerini zayıf buluyorum, standart modda ekolayzır ile de adaptive modunda tiz 6 ayarında da istediğim tiz sesini alamadım. Tiz için farklı bir ayarı veya öneriniz var mı?

• radyohead R kullanıcısına yanıt
    iPhone'u bilmiyorum ama o istediğiniz özellik Samsung telefonlarda Sound Assistant uygulaması ile mümkündür. Başka bir konu ile ilgili sayfada bu özelliği paylaşmıştım:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159708129

ayrıca şurada da paylaştım: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159741761

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 17 Ocak 2025; 23:9:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • radyohead R kullanıcısına yanıt

Airplay ile aktarinca sadece apple muzik sesi gelir. Baska ses duymazsiniz.

• cem650 kullanıcısına yanıt
    Tv’nin modelini Google’da aratıp manuelini bulursanız girişlerin yerini gösteren bir şema yada çizim olur. Oradan hangi hdmi yuvanın arc desteği olduğunu bulabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Netflix’e tarayici uzerinden girip ayarlardan asagidaki gibi kalitenin en yuksekte oldugunu once tespit edin. Sonra tv’nin ses ayarlarindan direk gecisi acin. Atmos secenegini de acin.

SOUNDBAR [ANA KONU]

SOUNDBAR [ANA KONU]

SOUNDBAR [ANA KONU]

SOUNDBAR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 17 Ocak 2025; 23:30:4 >

Tamam hocam, ama şu an bende ses sistemi bağlı değil ya, o yüzden çıkmıyor olabilir mi peki?

Edit: ses sistemi bağlı olmadığı için sanırım, şu an dolby atmos u açamıyorum aktif değil, dolayısıyla doğrudan geçişi de açamıyorum. Ama ses çıkısını optik seçince 5.1 yazmaya başladı mekansal ses yazmaz oldu🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 17 Ocak 2025; 23:51:39 >

Tv atmos destekliyorsa atmos yazar. Ancak tizen sadece atmoslu bir cihaza ses iletiyorsa ondan olmayabilir. Optik ile atmos ses iletilmez o nedenle 5.1 olarak yazmasi cok normal.

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Evet üstad. Tam da bunu demek istiyorum. Bunu yapamadım iphone da malesef. Airplay ile q990d ye müzik aktarıyorum. Ama telefondan bir youtube videosu açsam müzik duruyor ve videonum sesi stream edilmeye başlıyor soundbar da.
    Yani sadece apple music in sesi stream edilmiyor sanki airplay de. İşletim sistemi seviyesinde bir aktarım var. Uygulama seviyesi değil. Apple musicde de var ama telefonun menüsünden airplay açılmasıda bence bunu doğruluyor. Aynı spotify connect gibi uygulamaya özel bir paylaşım protokolü olsa keşke. Apple music connect gibi.
    Reddit de yazdım. Homepod da düzgün çalıştığını yazmışlar. Bir de homepod masrafına girdim. Umarım çalışıyordur. Ama q990d için bir yöntemi varsa bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19111912191319141915
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.