Şimdi Ara

Source Code (2011) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183
Cevap
0
Favori
10.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel bir filmdi, herkese tavsiye ederim 8.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Temmuz 2013; 17:47:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Çok güzel bir filmdi, herkeze tavsiye ederim 8.5/10

Yeni izledim deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Yeni izledim deme

Tabikide hayır, ama çıktığında izlemedim, daha sonra izledim, sadece aklıma şimdi geldi konuya mesaj yazmak 8 ay falan geçti izleyeli

• quote:

Herkez stayla

• peki paralel evrende bizim yüzbaşı, öğretmenin yerine geçmiş oldu, öğretmenlik hakkında bilgisi yok okula gidip nasıl ders verecek, öğretmen bedeninde ama zihninde değil evini bile bulamaz, ailesini bilmez sadece tek tanıdığı karşısındaki kız, onuda trendeki git geller kadar tanıyor, kız belki aids hastası bunu öğretmene yıllar önce söyledi, ama bizim yüzbaşı bir haber ilişkiye girecek falan filan, film mükemmel ama senaryoda açıklar var
  • Tv'de denk gelmişti.Beynim yanıyordu izlerken.Yinede beğenmedim demek doğru olmaz.Bir ara tekrarını izliyicem.Aynısı Zindan Adası'nda da oldu.Bir izledim.Pert etti film.
  • filmı yenı bıtırdım kactane konu gezdım sonunu ıyı anlatan bı arkadasa denk gelmedım yada anlayacagım sekılde anlatan hakkını vermek lazım guzel fılm lakin anlattıkları konuyu bırazdaha acmalılardı sureyı uzatarak bunu gosterebılırlerdı
  • efsaneydi
  • Sonunu anlamakta zorlandığımız ama severek izlediğimiz bilim kurgu filmlerinden.

Bazı yönlerden Edge of Tomorrow filmine benzemekte.

Daha gösterime girmedi ama Johnny Depp'in yeni filmi de buna benzeyecek gibi duruyor. //Transcendence//
  • Muhteşem bir film, konu çok özgün
  • Edge of Tomorrow bunun aynısıymış ya la Onu daha önce izlemiştim,bunu da demin izledim.Evet Edge of Tomorrow daha geç yapılmış,konu olarak etkilenmiş oldukça ama o bir tık daha iyiydi sanki Source Code'dan.İki film de çok iyi ilerliyor,insanı içine çekiyor ama mutlu son yapacağım diye saçma,açıklanamayan bir mantığa bağlanıyor.Edge of Tomorrow'un sonunda yaşadığım ufak tatminsizliği bunda da yaşadım o yüzden.Ama yine de izlenmeye değer,güzel bir filmdi

Film adamın yaşamına son verildiği ve trende kızı öptüğü anda bitseydi çok daha etkileyici olurdu,sonuyla da kafa karıştırmazdı

• yıllar sonra bir daha izledim bir sorum olacak:
    filmin sonunda kadere inanır mısın diye sorduğu yerin özelliği ne orayı kaçırdım
  • İzlediğim en iyi bilim-kurgu filmlerinden biriydi.Neden bu zamana bıraktığıma yanıyorum resmen.Kurgu olarak iyiydi karışık bir konu yoktu.Bu sebepten dolayı sevdim bu filmi.Su gibi akıp gitti resmen film.Sonu biraz karışıktı anlaması güç ama anladığım kadarıyla anlatayım.

Şimdi bu Colter trendeki adamın yerinde son 8 dk'yı yaşıyor ya hani.Bu paralel temalı evrende bombayı çözüyor.Fişi çekiliyor ama hala yaşamaya devam ediyor ve bu paralel evrende christina ile öleceği zamana kadar yaşıcak.Gerçek hayatta bu bombayı çözme olayı hayatın akışını değiştiriyor.Normal şekilde yaşamaya devam ediyorlar.Colter'ın trendeki adamın yerine geçtiği falan yok ve colter için yeni bir görevi bekliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 21 Şubat 2015; 16:46:06 >

• Raio R kullanıcısına yanıt
    filmi yeni izlediğim için konuyu hortlatıyorum :/... baya yorum okudum en mantıklısı senin yorumun gibi geldi özellikle son sahne iyice bulandırmıştı böyle düşününce bişeyler oturdu.. ama aklı bulanmış çok insan mevcut...
  • Film harika tavsiye edilir.
  • Film kısa olmasi dışında muhteşem 9/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film karışık olmuş gayet, ama ne bileyim. Güzeldi gene izletti. 7/10 verdim.

Anlaşılmayan, saçma kısım şurası bence. Başka anlaşılmayan diyeyim, bir tane de ben ekleyeyim.

Bombacıyı bulucaz. Ne için? 2. bombanın yeri için. Tamam eyvallah gittik geldik gittik geldik, geçmişten bilgi aldık geleceğe aktardık gelecekte de bombayı bulduk. Ama bu harcanan zaman, şimdiki zamandan gitmiyor mu? Şimdiki zamanda bombacı bombayı patlatmaya gidiyor ama, biz sanki bugda kalmış gibi bombacıyı arıyoz.
  • film özgün konusuyla bu puanı hakediyor. ama tabi akılda soru işaretleride oluşmuyor değil.

karakterimiz başkasının beynine giriyor anladığım kadarıyla(yoksa baştan filmi yanlış mı anlamışım).o insanın beynine girdin mi yapabileceğin sadece onun gördüklerini görmek ,duyduklarını duymak olmaz mı?.eğer hareketler değişiyorsa bu zamanda yolculuk tarzı bişey olur.(edge of tomarrow'daki gibi.orada zamanı başa sarıp sarıp duruyordu.)sonunda ruhu adamın gerçek bedenine girdi gibi bişey oldu sanırım.(kafalar karışık) peki o adam o zaman öldü.en azından ruhu gitti.tamam kendine bir zaman dilimi veya paralel evren yarattı diyelim o zaman bu kaynak kodu kullanan herkes bunu yapıcak ve evrenler çoğalıcak.buraya nerden geldim bilmiyorum.işte bu düşünceler götürüyor kafayı.yapmayın şöyle filmler.

• Bilim kurgu sevenler bu filmi seveceklerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.