Şimdi Ara

SOY AĞACI BULMA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
6
Favori
304.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedemin dedesinin babasının ismini biliyorum.
  • fazla soyadı olan var mı?
  • henüz internette böyle bişey yok galiba. nüfus müd. tanıdık memur gerek galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

önemli olan soy değil loy loy kibar yarim esmerim loy

önemli olan soy değil .d laay lay lomm galibaa sana göre sevilmeler . off :D:D

hooort :D
  • Bu tarz bilinmedik sitelere isim-soy isim-doğum tarihi gibi önemli bilgiler girmek ne kadar mantıklı tartışılır..
  • 199 euro karşılığında DNA örneğinizle test yapan bir firmanın Türkiye şubesi açma çabalarındayım.

Fiyat evet pahalı ama size dünya haritası üzerinde kaç tane ırkınızdan adam var onu bile yolluyorlar

Her an Afrikadan akrabanız çıkabilir

İlgilinenler olursa hızlandırabilirim prosedürü.
  • Devlet dairelerinde oluyor bu iş annemden biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

Bu tarz bilinmedik sitelere isim-soy isim-doğum tarihi gibi önemli bilgiler girmek ne kadar mantıklı tartışılır..

Siteler bildik olsa da vermek doğru değil aslında. Kimin eline geçer bilinmez.
  • Yusuf HALAÇOĞLU nun bir sitesi vardı ordan eğer sülaleniz göçmen değilse yerleşik olarak uzun süre bir bölgede kalmış ise bulunabiliyordu diye hatırlıyorum baya oldu ama bi araştırın. Garanti birşey devlet daireleride soylıyemez diye düşünüyorum.
  • Bende çok merak ediyorum bunu.
  • güncel
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 3 Şubat 2012; 2:56:33 >
  • Nasıl ortaya çıktığını tam bilmiyorum ama kendi ailemizin yazılı kaynaklarıyla toparlandı yani yıllardır seçeremiz tutuluyormuş.
    Not: Anne tarafım
  • 3-4 Sene Evvel bir program vardı aile agacı.exe ufacık birşeydi TC no yazıp geriye doğru arama yap diyince sıralıyordu baya bi ama artık e-devlet bunları engellediği için programların hiç biri çalışmıyor
  • Türk aşireti olduğumuz için nereden geldiğimiz nerelerde savaştığımız dahil her yeri biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

Türk aşireti olduğumuz için nereden geldiğimiz nerelerde savaştığımız dahil her yeri biliyorum.

Antep bozoklar ?
  • 156.000 görüntülenme
  • Bulabilen varmi hiç ya..
    quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

156.000 görüntülenme

• Dedem sayesinde 1830 küsura kadar biliyorum ben.Anne tarafımıda aynı şekilde dedem sayesinde 1840 küsura kadar biliyorum.Bunlardan öncesi yok maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.