Şimdi Ara

Söz Sizde:Turkcell RK ve BTK cezalarını ABONELERİNDEN ÇIKARTIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BTK kararı ile iadeler yapılmaya devam ediliyor
    134000TL Reklam cezası
    ve Rekabet kurumunun 36.5Milyon Tl'lik cezasını
    Paket zamları ile Turkcell aboneden çıkarıyor.
    Söz Sizde!

• quote:

Orijinalden alıntı: ebruli26

BTK kararı ile iadeler yapılmaya devam ediliyor
    134000TL Reklam cezası
    ve Rekabet kurumunun 36.5Milyon Tl'lik cezasını
    Paket zamları ile Turkcell aboneden çıkarıyor.
    Söz Sizde!

turkcell'in çekim gücü, turkcell'liden çekim gücü
  • Kesinlikle çok yerinde bir tespit. Zaten kar payı düşmüştü son dönemlerde. Bunca ceza da art arda gelince tek çıkar yol paket ücreterini arttırmak oldu. Aynı zamanda şunu da görüyorum çevremde. Turkcell gecikmiş borcu olanları daha da sıkıştırmaya başladı. İki arkadaşıma tebligat geldi, borcunuz avukata devredilerek yasal süreç başlatılacaktır diye. Böyle yaparsa kendisi kaybeder yine. Mantığını farklı bir konu başlığı altında bir arkadaşımız açıklamıştı Turkcell'in. Bence bu adımların tamamı o mantık kspsamında tam yerine oturuyor.

"Bunca zaman kampanya yaptık rekabete giriştik de ne oldu? Kar paylarımızı düşürdük. Bundan sonra böyle. Ben Turkcell'im. Türkiye'nin en kalitesiyim. Kaliteli mal da her yerde olduğu gibi iletişimde de pahalı olmalıdır. İsteyen buyursun istemeyen için kapı orada. Bana yağlı müşteriler kalsın yeter ki onlar da zaten gitmezler. Gidecek olurlarsa da onlara özel bir şeyler düşünürüz artık..."

• Ama yanlış yapıyor kendi bacağına kurşun sıkıyor.Rekabet var işin içinde bi bakarsın herşey sarpa sarıp ters tepebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.