Arkadaşlar ben geçen sene ygsye girip 250 gibi bi puan yaptım sözelden YGS 3 VE 4ten ama LYS başvurusunu üşengeçlikten kaçırdım ben elektirik elektronik bölümünü okdum lisede ama sayısal derslerde başarılı değilim hiçte sevmem lysyi kaçırınca 2 senelik mekatronik bölümüne gittim ağır fizik ve sayısal dersler vardı çoğundan kaldım bu sene tekrar girdim ve ortalamalarım TS 1 VE TS 2 300 puanda TS 1 sıralama 146 BİN TS 2 sıralamam 174 BİN ya böyle bakıyorum tarih bölümlerine dersleri çok fazla sayıda yani o bölümde anladığım kadarıyla rahat yok bize hattta 4. sınıfta 40 tane falan ders var kafayı yer insan orda acıkcsı gözüm korktu ve tarih okuyanların yorumlarını aldım çoğu bitiren işsiz ve kafayı sıyırma derecesine geliyormuş tarih okuyan falan varsa bana tavsiye verebilirmi ilkokuldan beri tarihe bir ilgim var ama bu kadar büyük bir baskıdanda kaçarım yani bunun dısında nereleri tercih edebilirim bu puanla halkla ilişkiler ve tanıtım güzel bir bölümmü iş imkanları neler ne yapmalıyım ben ?