Şimdi Ara

Sözel dersler için kanal önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sözel dersler için kullandığınız, önerdiğiniz kanalları yazar mısınız? Çok fazla kanal var bu yüzden birinden başlamakta sıkıntı çekiyorum. Forumdakilerin kullandığı kanalları bilmek istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Benim Hocam en iyisi. Derece hedefleyen bir TM değilsen veya TS değilsen ağır gelebilir.

• hzbilalkeskn kullanıcısına yanıt
    Sorun değil ama temelim yok. Sıkıntı olur mu?

• ivans2 İ kullanıcısına yanıt
    Olmaz kankam, sadece dikkat et ÖABT izleme.

Öabt ne bilmiyorum. Bu arada benim hocam listelerine girdim ama çok karışık konuları da bilmediğimden dolayı pek anlamadım hangi listeden dinliceğimi. Sanırım sözel için konuları da tak değilmiş gibi geldi

• Eğer biliyorsanız bu listeleri hangilerini izlemem gerek link atabilir misiniz

ÖABT Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi demek hocam, Benim Hocam'da konu eksikleri olabilir, TYT yazan oynatma listeleri olması lazım. Ders ders bulup oradan izlemenizi öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEZUN KANAL VS ÖNERİLER
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Teşekkür ederim hocam ayt kısmını da yüklerlerse oradan bakarım. Sınava 20 hafta kala sıfırdan sözel bakıcak tek kerizim ama hayırlısı. Bu arada seni siyasettin öğrenci portalında da görüyorum yav

AYT kısmı da yüklü hocam. Dediğim gibi derece isteyen TM veya TS'ci değilsen zaman kaybı gibi gelebilir sana, dikkat et. 20 haftada sözelde çok şey yapılır, merak etme. Siyasettin'de gördüğünde de bir selam çak o zaman :d

Valla hazırlık okuyayım dilim olsun diye bir çılgınlık yapıp Türk-Alman üniversitesi kültür ve iletişim bölümleri yazıcam ve sıralamam 20-25k olursa tutar büyük ihtimalle. Neyse hazırlık sonrası veya 1. Sınıf sonrasında tekrar sınava girerim artık :d

• Bu arada türkçe dil bilgisi için tavsiyen yine benim hocam mı yarın başlıcam tyt ayt sözel kısmına artık umarım yetişir

1. sınıf sonrası neden tekrar giriyorsun hocam ya, şu an nerede ne okuyorsun? Dil bilgisi konusunda yine Benim Hocam'dan Kadir Gümüş veya Öznur Saat çok iyiler, tavsiye ederim.

Şuan okumuyorum mezunum ancak liseliyi boş geçirdiğim için hiçbir şey bilmiyorum. Hani klasik hiçbir şey bilmiyorum değil. Baya sıfırım. Ayrıca sınava 20 hafta kalmış. O yüzden bu sene hazırlığı olan bir bölüme gidip hazırlık sırasında hem dil hem de üniversite sınavına adam gibi hazırlanmayı düşünüyorum. Hem o zaman 1 veya duruma göre 2 senem olucağı için hazırlanmak için zamanım olucak

Puanın da kırılacak, bunu da hesaba kat hocam. İllaki gitmek zorunda değilsin bu sene.

Hocam mezunum bu sene hazırlığı olan bir yere gitmek istiyorum. Bu arada bu listeden bahsediyorsun galiba dil anlatım için öyle mihttps://www.youtube.com/playlist?list=PL5kIOunpmSBMi8JgeBmmAyKZ33pb860p2

Bu yenisi sanırım, bu da olur Kadir Gümüş de olur. Bence puanınızı boşu boşuna kırmayın, siz bilirsiniz tabii ki. Seneye aile baskısı vb. durumlarınız olacaksa ayrılmak iyi gelebilir.

Teşekkür ederim

• Bu sene ağır dilbilgisi sorusu çıkmaz kasmaya gerek yok o kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.