Şimdi Ara

SÖZEL Tartisma-Toplanma-Tercih Konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
11
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dhacemisi

972. oldum usta. hiç beklemiyordum dumur oldum açıkçası nereye gitmeliyim ne seçmeliyim çok kararsızım.
    puanın kaç hocam
  • Sözelde enteresan olarak sıralamalar çok iyi gelmiş durumda. Sanırım bu sistem en çok sözelcilere yaradı. Hayırlı olsun. Hepinizin adına çok sevindim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cclareon1302 C kullanıcısına yanıt
    446
  • Beyler acaba 37 ile özel eğitim gelir mi çünkü tmlerden çok önümüze gelen var ve tercih yapmayacak büyük bir kesim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhacemisi

446
    hocam senin yaptığın puanla geçen sene 8klık bölüm alıyordu şimdi sen 1k yapmışsın o puanla , geçen 8klık 448 puan bölüm kaç kdan kaç puanla alır acaba ne olur bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Sözelde enteresan olarak sıralamalar çok iyi gelmiş durumda. Sanırım bu sistem en çok sözelcilere yaradı. Hayırlı olsun. Hepinizin adına çok sevindim.
    Bu kötü oldu bence bölümlerin sıralamaları da yükselecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözel hangi sene gibi geldi acaba ben seneye gireceğim ama kendimi denemek için evde çözmüştüm bu seneyi, merak ettim.
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Herkesin siralamalarinin beklediginden cok daha iyi gelmis olmasi pek iyi degil gibi hocam siralamalar nasil gelecek merak ediyorum, 5-6k bekleyen kisilerin coguna 1k siralama geldi ben de dahil

• hocam sözelde 60k kusur yapan varsa söylesin netler nasıl kaç puana denk gelmiş
  • 374 puanla 25 k attı beni ilginç

• sozelcidonanimhaber S kullanıcısına yanıt
    ben 385 ile 16k oldum emin misiniz doğru baktığınıza sıralamaya
  • 381 ile 19.8 k atti. Arkadaslar istanbul ici bisi cikar mi 19 20 kya ? okula gitmeden bitirmeyi deneyecegim bir bolum.

• 35k kardeşim ts hocam ne önerirsiniz ben de yardımcı olmak istiyorum öneri verin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bero 20 -- 31 Temmuz 2018; 17:52:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15k sıralamam var. Özel eğitim düşünüyorum ama başka tavsiyelere de açığım. Ne dersiniz?

• Arkadaslar sandiginizin aksine bu sene kotu olmadi cok iyi oldu. Herkes beklediginden cok iyi yapti ve muhtemelen hepimizin onunde baya tm'ci var yani 20k olan biri kendini cok rahat 10k gorebilir. Bakin ben 8k siralamayi 445 puan ile yaptim gecen sene bu sene 445 ile 1k olundu buyuk sans bu. Arkadasimin istedigi bolum 400 puanla 30k dan almis gecen sene bu yil cocuk 7k yapti 405 puan ile

• Şimdi beklenilenden çok daha iyi geldi diye sıralamalar yükselecek deniyor ama şunları da düşünmekte fayda var:

Bilgi, Bahçeşehir gastronomi vb. gibi geçen sene YGS'den alan bölümler bu sene sözelden alıyor ve çoğu derecelik öğrenci mecburen bu AYT sınavına girdi bu bölümleri tercih etmek için.

İkinci olarak, tek bir oturum olduğu ve bol bol süre olduğu için büyük ihtimalle canı sıkılan TM ve MFciler sözeli de çözdüler, TYT'leri zaten yüksek olduğu için az netle iyi sıralama gelmiştir onlara. Onların yüzde 90'ı sözel tercihi yapmayacak.

Geçen seneye göre ortalama netler düşmüş, öğrenci seviyesinde azalma var.

Her yıl kontenjan artışı oluyor, giren öğrenci sayısı artıyor.

Bunları düşündüğümüz zaman 5k ile alan bölüm bu sene 2.5k ile alacak muhabbetlerini anlamıyorum, umarım yanılmam.

• Hocam sozel de 80k kusur kaç puana denk geliyor

• sozelcidonanimhaber S kullanıcısına yanıt
    hocam bu sene tyt zordu onu da göz önüne alın sos-1deki tarih ve sos-2 sınavı tümüyle zordu... tmler bence fazla araya giremedi, hiçbirinizin moralini bozmak istemiyorum ama diyelim x bölüm 3 binle kapattı bu yıl 2500 ile kapatabilir ona göre tercih yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dücimanuel -- 31 Temmuz 2018; 18:12:47 >
  • hzbilalkeskn kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun bahtınız açık olsun

• Sağ olun hocam, inşallah öyle olur.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.