Şimdi Ara

SÖZELCİLER!!YGS-3 BERBAT,LYS'DE DÜZELTME ŞANSIMIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs-3de hiç beklemediğim,40 net yaptım. şaka gibi dimi! lysye tempolu hazırlanmakla düzeltebilir miyiz? özellikle mezun arkadaşlar,sözel okuyanlar ne düşünüyorsunuz?

• geçen sene ben de aynı puanı yapmıştım, 273 almıştım, 400 binlerdeydim. lys'e kastım baya 353 aldım yani bu 50 bin oluyor. arada baya bi' fark var. düşün artık

yani lys belirleyici olan. nice 340 alan tanıdıklarım var ygs'den, lys'de batırdığı için 2 yıllığa gidenler var.

o yüzden umudunu kesme, 40 net idare eder tabii lys'de ciddi ciddi iyi yaparsan. bi 345 yapman gerekir EN AZ
  • Açıkcası çok moralim bozuldu bu ygs'ye. lys çalışmaya çok istekliyim. böyle 40 net yapınca baya kötü oldum. sen kaç net yapmıştın kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: earslan_

Açıkcası çok moralim bozuldu bu ygs'ye. lys çalışmaya çok istekliyim. böyle 40 net yapınca baya kötü oldum. sen kaç net yapmıştın kardeşim?

geçen sene ygsde, türkçe 30 d 8 y. sosyal 24 d 14 y. matematik 0 net. bildiğin batırmıştım yani.

lysde düzelttim. işte.
    moralin bozulmasın, çok daha iyi yaparsın. lys'e benden de çok kasıp 20-30 binlere girenleri bilirim. 230 yapan bir arkadaşım marmara iletişime girdi 390 puan ile. uçtu bildiğin. belirleyici olan lys yani. yeter ki lys'ye düzenli çalış :)
  • Anladım kardeşim,allah razı olsun moralimi düzelttin. inşallah çok daha iyi hazırlanacağım lysye... bende iyi bir puan yaparım inşallah...
  • quote:

Anladım kardeşim,allah razı olsun moralimi düzelttin. inşallah çok daha iyi hazırlanacağım lysye... bende iyi bir puan yaparım inşallah...

rica ederim! başarılar şimdiden. :)
  • eyvallah kardeşim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sözelde belirleyici olan asıl şey okul puanıdır... :)
  • 76 diploma puanım,yaklaşık 45 puan iyi mi?
  • hocam ben geçen sene ygs3'te 94k olmuştum. lys ts-1'de 6k çıkarmıştım. lys'ye de fazla kasmamıştım. yani içiniz rahat olsun. eğer lys kasarsanız derece yapma şansınız bile var.
  • 94k ne demek oluyor?
  • quote:

94k ne demek oluyor?

sıralama olarak 94 bın kusuruncu olmus oluyo
  • anladım kardeşim. şimdi hangi bölümdesin. açıkcası bugünkü sınav stresten böyle oldu. lysye iyi hazırlansam durum değişir mi? 20k 30k alsam yeter bana ya..
  • quote:

anladım kardeşim. şimdi hangi bölümdesin. açıkcası bugünkü sınav stresten böyle oldu. lysye iyi hazırlansam durum değişir mi? 20k 30k alsam yeter bana ya..

lys'de durum 180 derece değişecek. ygs3 sıralamana fazla takma. o sıralamada önünde eşit ağırlıkçılar,sayısalcılar çoğunlukta.lys-sözele giren aday sayısı çok az. o yüzden için rahat olsun.
  • eyvallah kardeşim sağolasın,çalışmaya başlıyorum hızla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.