Şimdi Ara

Sözleşmemde olmayan hüküm uygulandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2005'den beridir TTNet abonesiyim.
    2011 Mart ayında TTNet Netlimitsiz paketine geçtim.AKK uygulanmıyordu bugün itibariyle uygulandı.
    2005'de imzaladığım TTNet abonelik sözleşmesinde AKK ile ilgili bir madde yok.Fakat Mart 2011 de ek talep formu imzaladım.
    2005 de imzaladığım TTNet abonelik sözleşmedeki haklarım hala saklı tutuluyormu?Yoksa değişmişmidir.
    Ona göre Tüketici Hakem Heyetine Şikayette bulunacağım.
    Sonuçtan sizleri haberdar edeceğim belki bir faydam dokunur mağdur olan arkadaşlara.
    Ne yapmamı önerirsiniz.
    Teşekkürler.

• Sözleşmenin örneğini iste,ona göre haraket et bence.
  • İstedim nerden bulalım diyorlar utanmadan.Aynen dilekçe yazdım bende.
  • kimse kafasına göre sözleşme değiştiremez..takipçiyim..
    birde benim açtığım konu var buna benzer..

http://forum.donanimhaber.com/m_60153052/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60332124
  • valla bnde cok uzun yılllardır ttnet abanoseyim..
    ilk olarak 8 mb net limitsize geçmiştm ilk cıktıgı sıralar..sonra 16 mb yukseltırdım benmde aynı hızım akk yuzunden dusmeye basladı.böyle bişeyden hiç bahsetmemşlerdi..
    bir şeyler bulup yapabilirsnz haber vern bizde ona göre hareket edelim
  • Sözleşme örneğinizi almak için taahhütlü posta gönderin ya da noterden ihtarname çekin. Sözleşmeler bir bir arşivlenir il veya ilçe müdürlükleri tarafından. Bulamazlarsa zaten suçlu olurlar. Sözleşmede Adil Kullanım hükmü yoksa büyük ihtimalle hakem heyeti lehinize karar verecektir. Hukukçu ya da avukat değilim ama ek hizmet sözleşmeleri ve tarife değiştirirkenki şartlar bağlayıcı değil diye düşünüyorum. Adı üstünde ADSL bağlantı sözleşmesine imza atıyoruz. Bağlantı hükümleri bu sözleşmede, gerisi bağlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugzy -- 1 Mayıs 2012; 14:01:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip hgs ihlal cezası
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.