ben mesela lvl 15 şim şimdi fire ve heuksal kasıcam
fire mastery lvl 13 (sp farm olayını duydum onu yükseltmedim) -river fire force lvl 5 te
sorum şu fire master lvl mi bnm lvl arası yüksek kalması lazım yoksa river fire force ile mi hangisi yardım edersenis güzel olacak
mastery level ınla arasının yüksek olması lazım bildiğim kadarıyla..ben 5-6 level fark bırakarak gidiyorum sende bi en az 20-21 olana kadar fire mastery e verme bidaha..
skill lvl in kendi lvl inden 5-6 daha aşağı olması lazım max 9 a kadar fark bırakılıo boyle oluo sp farm!!!
karıştırma skill mastery lvl kullandığın skillerin lvl i değil yani!!
teşkkurler valla çok yardımcı oldunuz kullancaktım o saol altta sarı şey 100 fırladı ölce duruyo kullanmıyorum
sımdı master skılı derken bu heuksal fılan olay yerlemı arasnda 5 -6 fark olacak yoq sa bu lr cold fire skılerının de onladamı 5 fark olack
quote:
Orjinalden alıntı: phesix
sımdı master skılı derken bu heuksal fılan olay yerlemı arasnda 5 -6 fark olacak yoq sa bu lr cold fire skılerının de onladamı 5 fark olack
ikiside skill sınıfında!!
quote:
Orjinalden alıntı: phesix
min 1 tanesiyle olmalı...Fark etmiyor weapon veya force skill'i olması.