Şimdi Ara

Sp3 Güvenlik merkezi açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tanıdığımın bilgisayarında sp3 yüklü.Bana masaüstünde bir warning uyarısı olduğunu söyledi geldim pc'ye antivir xp yüklenmiş.Kendisi ben böyle birşey yüklemedim diyor.Bulduğu virüsleri silmek için satın al sayfası çıkıyor.Nod32'yi engellemiş bir de.Ben zar zor silebildim programı ama bu seferde güvenlik merkezi açılmıyor.Bu sorunu nasıl halledebilirim acil cvp bekliyorum.

• arkadasım bu virusu o kadar silemiyorsun bircok yere bulasiyor. ama en kolay yollardan biri windows un temmuz 2008 zararlı yazılım temizleme aracını indirip onunla tarama yapman. onun dısında antivir free indirip kurduktan sonra güvenli mod da tarama yaptırman. ayrıca baslangıcta çalısan programların hepsini devre dısı bırakmayı unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talking -- 15 Ağustos 2008; 16:38:47 >
  • Format atmam kesin çözüm gibi gözüküyor yalnışmıyım
  • aslında format atmadan da temizleniyor ama hangisi kolay dersen format atmak daha kolay bu virus cok can sıkıcı cunku. ama tercih senin. bu virus hem evdeki bilgisayarıma hemde iş yerinde bir kac kisiye bulasmısta temizlerken 3-4 saatim gitti ne yalan söyliyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 güvenlik duvarı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.