Şimdi Ara

Spacer(Flanş) ne kadar güvenli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bugün Maslak Oto Sanyiye gittim orda Wheel Tuning diye bir jantçıda bi jant beğendim tam taktırıyoduk ordakilerde bnimkinin 5x112 olduğunu sanıyordu ama bnimki 5x100müş spacerla hallederiz dediler ama ben pek içime sindiremedim.Bu spacer ne kadar güvenlidir çok büyük riskleri varmıdır yada güvenli alternatif bir yöntem varmıdır acaba ?ve hatta bi yanlışlık oldu die 300ytl olan flanşı 150sini ben karşılıorum 150sinide sen ver dedi normalmidir fiyat?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayopa86 -- 14 Eylül 2008; 12:05:01 >

• spacer takarsanız iz genişliğiniz artacaktır. bu da size daha yüksek bir yol tutuş sağlar. eğer yeni jant lastikleriniz spacer takılınca çamurluktan taşmıyorsa (su çamur atıyor gövdeye çünkü lastikler) tavsiye ederim. hele 150 ytl ye bulduysanız kaçırmayın tornacılar 350 ytl civarı para istiyor şu an maslak da
  • Görüntü olarak hoş durur çamurluğa deymezse sorun yok ayrıca yol tutuş.Yakıtı nasıl etkiler bilemem
  • nasıl bisey bu uygulama resmi falan var mı ?
  • Ben de merak ettim.Daha önce de duyuyordum ama hiç daha görmedim nasıl birşey;nasıl çalışıyor..

Eee;bilmemek ayıp değil;öğrenmemek ayıp demişler.
  • spacer böyle bir zımbırtıdır

araçdaki bijon durumuna göre 8-10 ve ya 12 delik bulunur üstünde.

5 bijonlu bir aracı ele alırsak ( ki bulabildiğim resimler baya bi bjonlu idare edin artık )

alt resimdeki aracın iz genişliği 185 cm diyelim.

sevgili ustamız coo yaklaşık 4 cm lik bir spacer seti kullanarak iz genişliğini 8 cm artırmış bulunuyor

bu da yol tutuşa oldukça etki edecek bir rakam. tabi bir arabada 8 cm büyük bir rakam. bunu takabilmeniz için çamurlukları genişletmeniz lazım. yakıt tüketimine bir etkisi olmaz ancak uzun vadede ön takımda artan yol tutuş yüzünden bir takım erken yıpranmalar mutlaka olacaktır. ancak 1 cm kadarlık bir spacer bu kadar sorun yaratmaz

• Bilgi için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.