Şimdi Ara

Sparkle 256 MB 8500GT nasıldır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiyatını uygun bulduğum için bu kartı almayı düşünüyorum.Tavsiye ediyor musunuz?? Ekran kartlarından pek anlamıyorum ve çok da para bağlayamicam.Yorumlarınızı bekliyorum sağolun :)

Ürün Özellikleri:
    Karakteristik SPARKLE CALIBRE P850 8500GT 256MB DDR3

Bellek(Mb) 256MB
    Bellek Tipi GDDR3
    Chipseti NVIDIA® GeForce® 8500 GT
    Tv Out Var
    DVI VAR - DUAL
    Ek Özellikler Grafik Bellek 1500MHz
    Bellek Veriyolu 128 bit
    İşlemci Hızı 700 MHz
    Kart Tipi PCI Express x16
    Soğutma FAN
    NVIDIA SLI Desteği Var
    TwinView Var
    DirectX Ver 10
    OpenGL Desteği Var
    İşletim Sistemi Windows 2000/XP ve Vista uyumlu
    Dijital Isı Göstergeli

Ürünü aşağıdaki linktende inceleyebilirsiniz..

http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=35894

• 10 YTL fazla verin Inventus'tan Palit 8600GT Sonic + alın, hem g0lda bulaşmayın, hem de daha hızlı bir karta sahip olun.
  • 2600Pro Sonicwww.exa.com.tr 'de 99yTl ve gerçekten mükemmel performansı var. 8500gt halt etmiş
  • Arkadaşlar ne kadar zor ya ekran kartı beğenmek herkes diyor ki onu al onu al insan 2 arada bi derede kalıyor valla.

2600 Pro Sonic'e baktım.Fiyat iyi ama performans 8500GT calibre'nin gerisinde.Ama arada 50 YTL var.Değer mi dersiniz??
  • Bence de çok az bir para daha ekleyim 8600 GT al. İnventus ya da Gigatek'den bulabilirsin ucuza. 8500 GT'de iş yok
  • Ne 2600 pro ne de 8500 gt oyun için işe yaramaz sen 8600 gt al işine bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: topaloglu321

Arkadaşlar ne kadar zor ya ekran kartı beğenmek herkes diyor ki onu al onu al insan 2 arada bi derede kalıyor valla.

2600 Pro Sonic'e baktım.Fiyat iyi ama performans 8500GT calibre'nin gerisinde.Ama arada 50 YTL var.Değer mi dersiniz??

Aralarında 50 YTL filan yok arkadaşım, sana çektikleri fiyat kazık !!!
    Normalde 8500GT DDR3'leri 105 YTL'ye bulmak mümkün.
    http://www.teknofiyat.com/?search=8500gt+ddr3&altlimit=&ustlimit=
    İlk 8 firmaya bak, hiçbiri g0lddan daha kötü yerler değil.

150ye satan zihniyete ise birşey demek istemiyorum.

• Gold'a helal olsun. Piyasada birsürü ucuza parça satan yer varken nasıl oluyor da böyle müşterilere %50 fazla fiyat bindirip satıyorlar helal valla...
  • Hakkaten ya... Eskiden hizmet kötüydü ama fiyatları iyiydi. Muhtemelen diğer firmalara göre daha fazla sayıda almasından dolayı maliyetleri daha düşük olduğu içindi bu fark. Ama şimdi adamlar öyle bi isim yaptılar ki fiyatları da abarttılar!

Gold'da tanıdık bi arkadaş vardı, Cooler Master Cosmos kasayı bana normal fiyattan oldukça ucuza getirebileceğini söylemişti. Ben de Firebal'dan 30-40 $ ucuz olduğunu görünce ve kasayı başka bi yerde bulamayınca ondan almaya karar vermiştim. Sonra o da ithalatçı stoklarında bulamayınca ortada kaldım. Biraz araştırınca baktım, Eksen'de aynı kasa arkadaşın çektiği fiyattan 20 $ daha ucuz. Ve de Gold'daki peşin fiyat (kredi kartı tek çekim değil, peşin!) Eksen 2 taksit !!! Muhtemelen elinde olsa benim arkadaş fiyatı daha da düşürürdü ama "benim yapabileceğim en fazla bu kadar" dedi. Gold işte...

Ve de katılıyorum, 8600 GT daha iyi bir seçim olur bence de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasbi 81 -- 4 Ocak 2008; 14:47:39 >

• Hepiniz çok saolun arkadaşlar.Karar verilmiştir 8600 GT alınıyor :)
  • 8600gt sonic+ alsan daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

10 YTL fazla verin Inventus'tan Palit 8600GT Sonic + alın, hem g0lda bulaşmayın, hem de daha hızlı bir karta sahip olun.

kesinlikle katılıyorum palit 8600gt sonic+ almalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: topaloglu321

Hepiniz çok saolun arkadaşlar.Karar verilmiştir 8600 GT alınıyor :)

Sonic + olmazsa Sonic alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.