Sparkle Geforce 8800gt 512 kutu ve içerigi arkadaslar bugun kavusabildim kartııma
hayırlı olsun arkadaşım
Kutu içeriği nerde sadece kutu var
quote:
Orjinalden alıntı: forious
+1
quote:
güç kablosu+driver cd'si+analog/dijital bağlantı çeviricisi var içinde.
quote:
Orjinalden alıntı: sky__walker
+1
quote:
+10000....
Oda Sorumu Forius Kutu Buradaysa İçeriğide İçindedir Herhalde
güzelmiş kutusu
bence kartın ön yüzü şeffaf oldugu için öyle söyledi. sonuçta kutunun içi görünüyor değil mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: twincept
Sparkle Geforce 8800gt 512 kutu ve içerigi arkadaslar bugun kavusabildim kartııma
Kutu tamam da içi nerede?
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Orjinalden alıntı: twincept
Kutu tamam da içi nerede?
içinde başka bir şey olmasın
+5
quote:
netle ilgili sıkıntı vardı aksam dierlerini koyamadım kusura kalmayın crysisle dun ılk denemelerı yaptım 1280/1024 aa acık 4x mukemmel sonuc
küçük şehirde yaşayan ancak resimlere bakıyor zaten. Adamların stok durumuna güvenipte netten sipariş veremiyorsunki. Verenleride gördük işte önsiparişde 3 hafta bekleyen var.
Paylaşım için teşekkürler
Saolun arkadaslar ben pazartesı hs den aldım o gun 20+ vardı stokta o gun bitmiş.Stok durumlarına bakıyorum geldigi gibi buraya haber verırım arayan arkadaslar icin
valla dostum sanalmarketim den sipariş ettim aynı gün kargoya verdiler bugun de ulaşıcak büyük bi ihtimal sitelerinde körfez şubesine kadar geldigi yazıyor kocaeli de oturuyorum ankaradan geliyo, ben begendim acıkcası ilk alışverişim birde bu kadar cabuk gelecegini sanmıyordum... hepsiburadadanda ramle kasa siparişi vermiştim perşembe gecesi salı günü ulaştı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme