Şimdi Ara

***SPEAR YARDIM**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm srocular spercı acmayı dusunuyorum ama bana tavsiyeleriniz olabilir mi??

• server eldorado haydi beyler yardım bekliyorum.
  • bundan coook önce oyunum var lvl 43 ama arkadasım soydu ... full int kasarsan hep ölürsünfakat lvl yukseldikce sansın cok artar yanlıs 2 int 1hp verirsen yada bengibi lvl 10 'a kadar full str sonra hep int ozaman mage atack (büyü galiba) o yüksek olur, cok muhtesem oyun olur hem defns hemde atack yuksek olur.

... bilgim bukadar işine yararsa sevinirim
  • teskr ederim ben ful int acmayı dusunuyorum baslarda eziq olacaz ama:D olsun saol yinede önem werdiğin için
  • nickini soyle seni friende ekliyim cuma günü 5 te acıyorum her zmn kasarız inş ok?
  • pure int ol yani sadece ınt e ver pvp lerde cabuk yatarsın ama yaratıklar sana karsı koyamaz unique yaratıklarda cok ıslevlı bı chardır pure ınt kolay kasılırsın bu charla ama dedıgım gıbı pvp lerde pek ıslevlı degıldır
  • bende genelde Cuma'dan Pazar'a kadar serbestim (dinlenme günüm) okul stresini oyunda atıyorum oyundaki adım YwaCok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardım dress
    16 yıl önce açıldı
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tmm dostum adını oyuna girince ekliyorum benm ad mkp112 kabul edersin cuma gunu saat 5 kasıyoruz girerse tabi ok??
  • grkan sen msnini ver tanısalım ok??hem ordan konusma daha rahat olur..
  • ya hadi beyler bekliyorum mesajları elinizi korkak tutmayın
  • adım gürkandeğil ozan msnm .... and_ozani@hotmail.com
  • ok ekledim
  • benm actığım konuya bakıp yardım ederseniz svinirim
  • kardeş önemli olan ezik veya guclu olmak değil ben full str bowum oyunu zevkine oynuyorum sen spear açacaksan başlarda çok yatrsın int git hep str falan verme speara açacağın için sword intciden fazla defansın olur swordcular senden az vurur sen daha fazla vurur ve daha çok damage yersin ama itemlerin i olursa +5+4 gibi elindeki silah da ii olursa ii kasarsın pvp de zor yatarsın ii oyunlarr
  • saol bende ful int weriorum inş
  • Bana göe Spear kesinlikle FULL INT olmalıdır...

Full int karakter yapılandırmak ise ;''Hızlı yaşa genç öl'' felsefesine dayanır...yani bir koyuşta yatırırsın..eğer yatıramazsan sen yatarsın.

Ve ayrıca spear lvl 30 dan sonra nuker olacağı için düşük levellarda çok sağlam bir sp farm yapman gerekir..(Gap-9)...EN az 30-40k gibi

Ve ayrıca lvl 30 dan sonra tüm kıyafetlerin en az +2 ve STR li olmalıdır..EĞerparan varsa SOS-SOM-SOSUN tabiki

Kısaca int karakter tamamen oynamayı bilen,oyunun felsefesini bilen,2-3 canavarın arasında nasıl davranacağını bilen oyuncuların işidir

• Şöyle de bir durum var.Eğer pvp Ve INT charı istiyorsan sword açmalısın..çünkü sword da kalkan kullanacağın için daha az darbe yersin,dolayısıyla pvp de spear a göre daha avantajlı olursun.Fakat sword un mg. atağı spear a göre düşük olduğundan dolayı daha az vurur ve daha yavaş kasarsın..

Kısaca full int spear pvp ye gelmez (Kıyafetlerin SOM veya SOSUN değilse tabi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eymennbilikk

slm srocular spercı acmayı dusunuyorum ama bana tavsiyeleriniz olabilir mi??

Konuyu doğru yere açmanı tavsiye ediyorum.
    Bu sayede modunuz da gereksiz konu silme taşıma işlerinden vakt bulup sizlere building konusunda yardımcı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.