Bildirim
Speed Test ve TTNET Hız Testi Fark?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
şişiriyor ttnet -
birkaç kez daha deneyin bende aşağı yukarı ayni sonuçlar çıkıyordu.speedtest kasiyor bazen belki ondandir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
speedtest'in sunucuları yurtdışında olduğu için o kadar az görünüyo
ttnet malum nerede olduğu -
quote:
Orijinalden alıntı: CeSiN
birkaç kez daha deneyin bende aşağı yukarı ayni sonuçlar çıkıyordu.speedtest kasiyor bazen belki ondandir.
Denedim aynı. -
quote:
Orijinalden alıntı: WetDream
quote:
Orijinalden alıntı: CeSiN
Denedim aynı.
bende sorun olmuyor valla sadece arada dediğiniz durumu yaşıyorum okadar. -
quote:
Orijinalden alıntı: serdar1941
şişiriyor ttnet
ttnet gibi bi şirketi savuncak değilim ama şöyle alakasız suçlamaları görüncede sinir oluyorum.0.1 mbit mi şişiriyor? -
Kardeş ADSL'de hızlar anlık olarak değişiyor.Normaldir... 0,50 0,30 bunlarımı taktınız.Ha arada 1 2 mb olur neyse... -
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
Kardeş ADSL'de hızlar anlık olarak değişiyor.Normaldir... 0,50 0,30 bunlarımı taktınız.Ha arada 1 2 mb olur neyse...
0,50 0,30 ne kadar fark ediyor biliyor musun hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: WetDream
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
Kardeş ADSL'de hızlar anlık olarak değişiyor.Normaldir... 0,50 0,30 bunlarımı taktınız.Ha arada 1 2 mb olur neyse...
0,50 0,30 ne kadar fark ediyor biliyor musun hocam?
adamın hızı 0.8 dediğin şeye bak benimkide farksız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X