|
Bildirim
2020 yilinda 16 mbit, 0.5 mb uploadli adsl internet kullaniyorum. Turkiyenin yarisi hatta daha fazlasi gibi. Yabancilara falan soyledigimde kaba etleriyle gulup dalga geciyorlar.
|
Bunu cidden söylediysen senin gibilerden tiksiniyorum bencil ve yaşamayi haketmeyen kisi tiplemelerinden birisindir.
|
Sen ağlamıyorsun hatta bende ağlamıyorum. 86mbps Download ve 6mb Upload olan hattımla evet ben ağlamıyorum ama sen benle bitmiyor ülkenin geri kalanı bu hızları bulamıyor sağlayıcı hız veriyorum dese dahi kutular hatlar vs sakat bağlantı eve gelene kadar bozuluyor. Ülkenin durumu ağlanası yani. Her ne kadar sen ağlamasan da.
|
Dün Türk Telekom dan aradılar taahhüt bitiyormuş bana özel indirimli kampanyaları varmış, şuan kullandığım 50mbps 80 liralık pakete devam etmek istersem 129.99 lira ödemem gerekiyormuş
![]() Dedimki abla bak büyük ülkeleri de söylemiyorum Bulgaristan da bile 100mbps sınırsız internet 50 60 lira bu ne pahalılık? Biz sonuçta Türkiye deyiz bizi onlar ilgilendirmez dedi ya la ![]() |
Agliyorum cunku iskenderun mustafa kemalde oturuyorum. Tarifem turktelekom 12mbit. Eve gelen hiz 8 mbit. Burasi köy degil kalabalik nezih bir mahalle istersen konumda atabilirim. Turktelekoma altyapi icin sayisiz basvuru yapilmis burada. Mahallenin 1/3 i port yok dalgasina internetsiz oturuyor. Yaptigin muhasebeye gore zamaninda hepimiz agliyorduk ama sadece bazilarimiza emzik vermisler. Artik aglamiyorsan bile aglayanlarin halinden de anla biraz guzel kardesim
|
Yarin tasinmaya kalkarsan buldugun evde fiber vdsl olmasin adsle mahkum kalda goreyim seni |
Adı sanı bilinmeyen ada ülkelerinin bile altyapısı bizden iyi. Reklama gelince bol duygu sömürülü anaların babaların ağladığı, işte biz böyle altyapı kurduk temalı reklamları oynatırlar. Üç büyük operatöre sesleniyorum buradan, işiniz gücünüz şov ve duygu sömürüsü ! Daha geçen gün adamlar internet kutusunu değiştirmek için imza ve para toplayın diyorlar. Yahu yatırım yapmak senin işin benim değil ! Vatandaşa en iyi hizmeti vermek zorundasın. |
Birisi lütfen 9mbit ortalama upload hızını nasıl bulmuşlar açıklayabilir mi?
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
İki sıfır atıp sadeleşiriz ve alın size birinciyiz |
O internete ne kadar veriyorsunuz merak ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|