Şimdi Ara

Speedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
2
Favori
11.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: borukuzen

Bu durumun tek suçlusu TTNET.

Özelleşince güzelleşti işte. Özelleştirme demek halka hizmet demek,devletin olunca gelişemez deniyordu. İletişim ağını satan bir ülke.. 2007de superonline fiber , 2019'da turknet sağolsun ttnetten kurtuldum internetsizde kalsam asla ve asla almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bölgesel yoğunluktan kaynaklı düşüktür. Heryerde öyle olmaz. Senin yapabileceğin birşey yok bu durumda..

Anladım hocam teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önceki mesajımda anlatmak istediklerimi anlamayıp da 2 çocuğun tek bir oyuncağı isteyip de diğerinin alamadığındaki saldırganlığıyla hareket eden arkadaşlar, demek istediğim o listede 1. Sırada olan ülkede de internet gitmeyen, hat çekmeyen yerler var emin olabilirsiniz. Zamanla, yatırımla her şey değişiyor. Benim anlatmak istediğim buydu.

Düzenleme: Hele konuyu bencilliğe getirip de yaşamamdan utanan arkadaşım benim. Okuduğunu anlamaktan aciz olduğun için ben senden utanıyorum. Konuyu bencilliğe nasıl bağdaştırdın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 29 Temmuz 2020; 0:9:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben 4mbit kullanıyorum daha yükseğini verirlerse kopma oluyor :))))

sene 2020 diye notta düşeyim :D

• Ben izmir'de vodafone fıbermax kullanıyorum 1000 mb hız 25 upload ayda 400 TL ödüyorum çok memnunum Speedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş Speedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 29 Temmuz 2020; 0:26:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrans

Ben izmir'de vodafone fıbermax kullanıyorum 1000 mb hız 25 upload ayda 400 TL ödüyorum çok memnunum

Pilot bölge olarak buca tarafına yapıyorlardı sizin neresi?

• Türkiye'nin hızlarının düşük çıkmasının sebebi tek başına altyapı değil internet paketi fiyatlarının yüksek olması çünkü genelde evlere 8 yada 16 Mbps lik hat çekiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 29 Temmuz 2020; 1:12:21 >
  • Hız 16 mb, gelen 7 mb.. Rakamları görünce 101. olduğumuza şaşırmadım ama 101. olmamızı sağlayan değerleri kıskandım.

Kopmasında, varsın 7 kalsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Sabitte rezil durumdayız, bu zaten aşikâr.

Mobil tarafında özellikle Turkcell ve TT hızları gayet iyi. Muhtemelen Vodafone kullananlar bol bol test yaptıkları için ortalamayı düşürüyor

Turkcell ve TT kullananlar abanın testlere.

Hocam dediğiniz gibi yaptım sonucu görünce ben de şok oldum

Demek yoğunluktan kaynaklı eve geldiğimde denedim çıkan sonuç aşağıdaki gibi

Speedtest'e göre Türkiye'nin internet hızı 100 ülkeden daha yavaş

• Adı sanı bilinmeyen ada ülkelerinin bile altyapısı bizden iyi. Reklama gelince bol duygu sömürülü anaların babaların ağladığı, işte biz böyle altyapı kurduk temalı reklamları oynatırlar. Üç büyük operatöre sesleniyorum buradan, işiniz gücünüz şov ve duygu sömürüsü ! Daha geçen gün adamlar internet kutusunu değiştirmek için imza ve para toplayın diyorlar. Yahu yatırım yapmak senin işin benim değil ! Vatandaşa en iyi hizmeti vermek zorundasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 29 Temmuz 2020; 1:22:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

Pilot bölge olarak buca tarafına yapıyorlardı sizin neresi?

Alıntıları Göster

Ben izmir hatay'da ikamet ediyorum forumdaş

• Sözle 16 mbps hız var daha 8 i zor gördüm 26 çok fazla

• 26 Mbps Olsa Gene İyi Onu Bile Adam Akıllı Veremiyorlar Upload Hızına Hiç Girmiyorum Zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmalar yatırımı önemsemiyor.Mobile takmışlar kafayı.Banane mobilden ! Oyunlar yüzlerce gb olmuş.Mobilden mi indiriyor onu millet.Geçen bir konuda görmüştüm.Abd de Dig Once diye bir kural varmış.Herhangi bir kazı çalışması yapılırken ileriye dönük olarak içinden fiber kablolar geçecek borular döşeniyormuş.Böylece zırt pırt kazı yapmadan kolayca fiber getirilebiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 29 Temmuz 2020; 2:12:53 >
  • nevrans kullanıcısına yanıt

400 versem ben de mutlu olurum

• Bu çok normal, firmalarımız dünyaya göre gereksiz açgözlü. Tabi en büyük etken Türk Telekomun altyapı tekeli ve fiyatları belirleyici olması.

İsveçte yaşayan arkadaşım 40 euroya 1.5Gbps kullandığını söyledi içinde tüm eğlence paketleri vs. dahil.

Aldıkları ücretle karşılaştırınca 40 euro bizdeki 40tl gibi birşey. Biz çok mu zenginiz de herşeyi pahalıya kullanmak zorundayız?

Bizde fiber tarifelerine bakıyorsun 2020 yılında 100Mbps standart hız olması gerekirken halen TTNette 160 lira gibi uçuk bir ücreti var,

daha geçen ay baktım 154 diyordu uçuk fiyatların üstüne bir de zam yapıyorlar!

En büyük şehrimiz İstanbul'un halen çoğu yerinde fiber yok. Hatta bazı yerlerde dsl portu bile mevcut değil.

Bulgaristan ve Romanya gibi komşularımız zamanında AB öncesinde bile çok ucuza internet kullanabilirken bizim bahanemiz ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

10 sene önce 4GB kota var diye ağlıyorduk. 3 sene öncesine kadar da AKN vardı ağlıyorduk. Şimdi kota yok AKN yok 88mbit down 8mbit up ben ağlamıyorum da hala ağlayanlar var..

Boş yapanlarda bugün.

İşte insanlar sizin zihniyetinize göre "ağladığı" için bunlara ulaşabildi. İnsanlar AKN, kota diye ortalığı ayağa kaldırmasa bunun da düzeleceği yoktu. Kaldı ki yine istenen olmadı, internet fiyatları zam yedi. Bir de sanki lütufmuş gibi yazmışsınız. Sen 88 mbit internet alıyorsun diye herkesi kendin gibi şanslı mı sayıyorsun? Ben 13 mbit download 0.7 mbit upload alıyorum. Benden beterleri de var, internet bağlatamayanı bile var.

• 12-13 mb hız alıyorum yıllardır.

• Şaşıranlar bloklasın

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.