|
Speedtest üçüncü çeyreğin en hızlılarını açıkladı
-
-
100 mbit olayını bi türlü aşamadıkki hız testi yapılsa ne olur
-
Turknet daha çok fibere yükleniyor sanırım. bizim sitede FTTH mutfağa kadar internetle hız sorunu ortadan kalkıyor.
-
Nperf verilerinde mobilde Türk Telekom 1. çıktı diye sevinenler, alın gerçek değerler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 20 Ekim 2021; 22:50:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kablonet 100 mb diye sattılar, henüz o rakamı görmek nasip olmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kendimi anca böyle avutuyoruz ab de gb hızlar bahsedilirken bizde 8/16 mbps ler bahsesilip 100 mbps mükemmel görülür.
-
100 Mbps üzeri hızlar gelse fişek fişek.
-
Arkadaş tavsiyesi ile geçtim Turknet’e birçok arkadaşa da tavsiye ettim, DSL kullanıyorum 100mbps e ekstra ücretle yükselttim 84e kadar veriyoruz dediler ve veriyorlar gerçekten. Ping değerleri aman aman iyi değil ama çok oyun oynamiyorum zaten. Hızından vs çok memnunum 100mbps geçişinde 5ghz destekli modem de aldım 5ghz gerçekten ciddi farklıymış ??
-
Türknet çoğu yere kendi altyapısını döşemeye başlamış.Yarın bir gün abone sayısı milyonları bulduğunda bakım maliyeti,işçi giderleri,dövizin yükselmesiydi derken bence hizmet kötüye gidecek.Umarım yanılıyorumdur.TürkTelekom gelirsek yıllardır doğru düzgün her yere fiber döşeyemediler.Aslında başındaki adamlar istese çatır çatır girilmedik yer bırakmaz ama neden yatırılım yapılmıyor anlamıyorum.İçi boşaltılan bir kurum oldu.Vodafone önceliği kar elde etmek.Bu yüzden pek bir şey beklemiyorum onlardan.Alternatif firmalar çıkarsa ortaya piyasa kızışır.
-
Buna inanan varmidir ki ben tt kullandigim halde ben turkcell den sonra en hizli operator tt oldugunu biliyorum
Bir ara turkcell superonline vardi oda maliyet fazla olunca sanirim yatirim yavasladi
Aynen Turknet alt yapı varsa iyidir. Yoksa süründürür.
-
Arkadaşımın yazlığında 4mbit bile gelmiyor Türktelekom ile. Millattan kalma eski bakır kablolar duruyor hala. Türkiye geneleni düşük internet hakim bu bir gerçek. Bunun en büyük nedeni eski kabloların hala yollarda kanallarda oluşu ve eski evlerin eski tesisatları. Bakır kablonunda belli bir kapasitesi var ve bu mesafe ile sınırlı. İstanbulda bir sokakda 1000 mbit varken arka sokakta 16mbit max oluyor. Anlamak çok güç.
-
Kablonet 100 mb kullanıyorum 98 99 çıkıyor. Mahallede fiber veren tek firma. Telekom bir kaç ay önce vdsl yaptı. Mobilde turkcellde son zamanlarda 250 üstü çok defa test sonucu aldım. Artık daha fazla test yapmak istemiyorum. Bir testte ortalama 300 kusur mb internet gidiyor 😂 özetle iletişim ihtiyacımi telekomun herhangi bir ürünü kullanmadan karşılıyor olmak çok büyük şans benim için 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablonet çok rahat görebilmen lazım eskiden müşteriler ile çok iyi ilgilenirlerdi şimdi onlarda sallamıyor.
Önceden doğum gününde hediye seçerdim 100mbps yi görürdü.
Hard diskten sesler eksilmezdi.
Yeni kablosuz modemlerde sinyal odalara rahat ulaşmıyor. Kayıpta fazla oluyor.
Eski modemi 25 liraya almak istiyorlardı zamanında
Yenilere kiralamak için 😀
istanbulda 10mb download 0.8mb upload aliyorum. ucuyor internet!!
-
Altyapı yok, vdsl var sadece :( Yıllardır 25 mbps kullanıyorum.
-
Bilgisayari acmaya usendim. Wifiden bu kadar oluyor.
-
1.Turkcell
2.Turk Telekom
3.Vodafone Go Home
sıralamasında 1 yıldır forumda ne söylediysem speedtest sonuçlarında da çıkmış. Turk Telekom (Mobil) bir çok rezaletine rağmen 4.5G kalitesinde, Vodafoneden açık ara üstün.
Turk Telekom (Mobil) 5-6 yıl öncesinin Turk Telekomu değil. Turk Telekom Mobili,son 5 yıl içinde denemeyen varsa deneyip görmeli.
Bu aralar sınırsız sosyal medyalı tarifeleri ve sınırsız internetli Prime tarifeleri çok popüler.
80 TL'ye sınırsız sosyal medya + 25 GB internet,
165 TL'ye sınırsız hızda ve sınırsız kota olarak mobil internet kullanmak isteyenler mobil operatörler bölümünde yazılarımı okuyabilirler. Amacım ihtiyacı olanlar en az zararla,en uyguna işini görsün. Şu süreçte özellikle öğrenciler ve ve öğrenci aileleri için bol internet çok lazım oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 21 Ekim 2021; 8:40:34 >
Turknetin ortalamayı şu sayılı yere verdiği gigabit internet yükseltmiştir. Ucuz da olunca millet aldı full test yapıyordur adamlar tatmin için :d
Kesinlikle hocam, bu şehirlerin özellikle İstanbul'un gelişmiş olması, çok değer üretmesi ve vergi ödemesi yatırım almasına sebep değil. Bu şehirler el üstünde tutulduğu için, ne varsa buralara yapıldığı için değer üretiyor. Herşey ama herşey bu şehirlere yapılıyor. O kadar yatırımı kime yapsan kalkınır. Herşeyi oraya yaparsan bunlar göç alır. Sanki diğer şehirler üvey evlat gibi davranılıyor. |
Türk Telekom'u sevmem ama istisnasız bütün yeni binalara fiber döşüyorlar. Türkiye'nin ilk bakımından belki de en kötü illerinden birinde ev arıyordum yeni evlerin hepsinde fiber var. |
Nperf verilerinde mobilde Türk Telekom 1. çıktı diye sevinenler, alın gerçek değerler
|
kendimi anca böyle avutuyoruz ab de gb hızlar bahsedilirken bizde 8/16 mbps ler bahsesilip 100 mbps mükemmel görülür.
|
Arkadaşımın yazlığında 4mbit bile gelmiyor Türktelekom ile. Millattan kalma eski bakır kablolar duruyor hala. Türkiye geneleni düşük internet hakim bu bir gerçek. Bunun en büyük nedeni eski kabloların hala yollarda kanallarda oluşu ve eski evlerin eski tesisatları. Bakır kablonunda belli bir kapasitesi var ve bu mesafe ile sınırlı. İstanbulda bir sokakda 1000 mbit varken arka sokakta 16mbit max oluyor. Anlamak çok güç.
|
Zaten bu ülke o 5 şehirden ibaret anasını satam.
Kaldı ki altyapı olmadığı için binlerce lira versem bile istediğimi alamıyorum. Batasıcalar. İşini düzgün yapacak şirket yok ki girsin şuraya tokatlasın hepsini. Her ne kadar uzayı çöplüğe çevirdiği için nefret ettiğim bir proje olsa da bazen diyorum "amaaan uzaydan internet sağlayan birisi gelse de kurtulsam bu bomboş firmalardan, gittiği yere kadar diyorum" |
Dünyadaki ağa katılmak için her ay para veriyoruz üstelik en dandik alt yapı ile bakalım iyi bağlantı kaç yıl sonra standartlaşacak..
|
Benzer içerikler
- instagram beğenileri görme
- xiaomi whatsapp sorunu
- netflix üyelik
- iphone film izleme programı ücretsiz
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X