Şimdi Ara

Splinter Cell Double Agent ilginç bir sorun..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim bu oyunla ilgili çok garip bir sorunum var.."use" tuşum bir türlü işe yaramıyor..örneğin ilk bölümdeki elektriği kesme,anladığım kadarıyla bıçakla kabloları kesicek ancak önüne gidiyorum ekranın ortasında beyaz şekilde iconu çıkıyor ama bastığımda etki etmiyor..controllere baktım zaten (mausenin sol tuşunu değiştiremiyorsunuz sanırım sabit)..en basitinden adam yerde onu sürüklemek gerekiyor ama çıkan ikona basamıyorum,hadi bir şekilde bir açıyla icona basıyorum ekranın ortasındaki imlecin rengi beyazken siyah oluyor yani basılmış gibi gözüküyor ama işlem yapmıyor yani çalışmıyor bassamda..umarım anlatabilmişimdir bu garip sorunu..yardım edebilecek olan varsa sevinirim..ses,görüntü hiçbir sorunum yok bu saçma sapan olay yüzünden oyunu oynayamıyorm
    şimdiden teşekkürler
    saygılar..
    not : oyunu laptopta oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraqula -- 19 Mart 2010; 9:28:38 >

• yardım edebilecek yok mu.. en azından fikri olan..
  • "Use" kısmına başka tuş atamayı deneyin. Ben herhangi bir oyuna başlamadan önce tüm kontrolleri değiştiririm, yön tuşları kısmına atarım :)
  • tam "baktım tuşlara dicektim" ki bin kere baktım,equip tuşu sanıyordum meğerse 2.sayfada action tuşu boştaymış..sayenizde bir kez daha baktım ne dua ettim belli değil..tamamen kendi "tabir-i caizse odunluğum" çok teşekkür ettim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraqula

tam "baktım tuşlara dicektim" ki bin kere baktım,equip tuşu sanıyordum meğerse 2.sayfada action tuşu boştaymış..sayenizde bir kez daha baktım ne dua ettim belli değil..tamamen kendi "tabir-i caizse odunluğum" çok teşekkür ettim:)

Estağfurullah. Bu arada "Use" tuşu demişim ama "Action"mış demek. Seriyi bitireli uzun zaman oldu, unutmuşum :) Ve 2. sayfayı atlamanız çok normal. Bunu - yön olarka bile belirleyebiliriz aslında. Çünkü hemen hemen her oyunda bütün kontroller ilk sayfada aşağı kayarken bunda 2 sayfa halinde. Bende ilk baktığımda ne kadar az tuş varmış, pek zevkli olmayacka galiba dedim ama yanıldım :)

Her ihtimale karşı yazmak istiyorum; serinin önceki oyunları oynamadıysanız mutlaka oynayın. Aslında en güzeli 1.den itibaren oynayıp değişimi net olarak görüp gittikçe artan bir aşkla bağlanmak :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.