ben adsl sınırsız yaptım ve 1 gün sonra sınırsız oldu ve ondan sonra splitter a ana hat ve diğer iki hattı taktımı link ışığı yanıp sönmye başlıyor. ama tek takınca telefon hatını takmayınca link ışığı yanıyor acaba neden olabilir bir fikri olan varmıdır__? üstelik 2 tane splittere denedim ikisindede aynı sorun verdi ve splitter çalışıyor ve kablolarda sorun yok hepsini hatta takıp denedim ACABA SORUN NE OLABİLİR BİR FİKRİ OLAN VARMI_? ve modem kurulumunda tarayıcı sayfasına 10.*.*.* yazdığımız yerden bu splitterle alakalı bir yer varmı ordan olabilirmi şimdikten vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
NOt: şekilde görüldüğü gibi de bağlanabiliyorum fakat tlf hattını taktımı link ışığı yanıp sönüyor yani splitter e 3 girişinden 1i ana hat 1i adsl hattı oldumu link ışığı yanıyor fakat bide tlf hattı eklenince yanıp sönuyor sorun ne _?
modeminiz US.Robotics mi?
modemi kapatın elektrik fişini çekin 1 dakika bekleyin tekrar açın olmadı ttnet i arayın tarife değiştirince oluyor böyle şeyler benimd ebaşıma geldi ttnet düzeltti
ilginiz ve alaknız için teşekkür ederim yarın ilk işim ttneti aramak olcak:) modem markası ORİGO 4 PORT LU