Şimdi Ara

Spoon jant 4 bijon ve görsel boşluklar muayeneden gecermi?(Kesin geçiyor )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tuvturk şimdi aradı resimleri inceledi ve hafif kusur olarak sorunsuz geçer dedi ve yazılı olarak bana bildirdi.

Selam sevgili dostlarım
    Dün bir jant aldım çok hoşuma gitti.lastikleriyle uygun fiyata aldım.lastikcime gittim demezmi bu muayenden geçmez diye;)
    Bende beğendiğim için aradım TÜVTÜRK u ve bir bayan çıktı.diyorki , jantta fazladan bijon delikleri varsa hafif kusur olarak geçiyor ama eksik bijon deliği varsa ağır kusur oluyormuş.benim araç 4 bijon.jantta 4 bijon deliği var.ama 8 delik gibi algılanıyor havası var
    Resimleri ekledim hatta TÜVTÜRK e mail attım.cevap beni tatmin
    Spoon jant 4 bijon ve görsel boşluklar muayeneden gecermi?(Kesin geçiyor )
    Spoon jant 4 bijon ve görsel boşluklar muayeneden gecermi?(Kesin geçiyor )etmedi.tamam fazla delik var doğru ama eksikte var gibi oldu.ne yapayım cevapta gelmedi gecermi gecmezmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekavci -- 25 Ağustos 2020; 12:7:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu jant 4 bijon. Araçta da 4 delik varsa sorunsuz geçer.
  • Aracım reno Kango 4 bijonlu

• normal şartlarda geçmez ama deliler bijon deliği değil süs olduğu için geçmesi gerek.
  • Oval delikleri bijon yeri olarak görenin gözünde ciddi sorunlar vardır. Sorunsuz geçmeniz lazım.
  • crssover C kullanıcısına yanıt
    Bende öyle diyorum.ama lastikçi geçmez deyince kafam karisti@crssover

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam filmi muayeneden geçer mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıkıntı olmaz bence de . güzel jantmış güle güle kullan
  • tekavci T kullanıcısına yanıt
    Lastikçi elindeki jantı satmaya çalışıyor olabilir
  • Sayın Müşterimiz,

Öncelikle tarafımızla iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Hafif kusurlu olarak değerlendirilmektedir. Teknik nihai durumlar istasyonda görülerek değerlendirilir.

Bilgilerinize sunar, güvenli yolculuklar dileriz.

Saygılarımızla,

TÜVTÜRK
    Bu mesajı atarak kesinlik kazanmıştır.geciyor sevgili dostlarım

• 8 bijon delikli jantların muayeneden geçmediği doğrudur. sebebi hakkında bir fikrim yok. yalnız buradaki jantta 8 tane bijon deliği yok. 4 tane var. diğer delikler hava deliği. eğer sorun çıkarırlarsa hemen orada itiraz edersiniz. kural açık. bijon deliği diyor. o zaman jantta hiç delik olmasın.
  • crssover C kullanıcısına yanıt
    @crssoverdostum sonuçta resmi yanıt geldi.oda bizden benim yanlış yapmamı istemez.zaten ondan istedim o bende yok dedi.epeyde yardımcı olan biri.ilginize teşekkürler@crssover

• kangooya honda jant jantlar tamam hondayı da sonra alacaksınız heralde
  • Biliyorsunuz dostum burası Türkiye.bazen öyle saçma işler oluyorki akıl ermiyor.tek seferde geçmek niyetinde biri olduğum için.birde çok titiz biriyim.alengirli işleri sevmiyorum.sonucta karar geldi.sevindim.dedigin gibi hiç delik olmasın jantta 4 delik dışında;)@ali_0017

• predator93 kullanıcısına yanıt
    Dostum sen harikasın.zaten mavi jant çingene işi oldu;)beğendim bu jantı.boyatiriz.ama niyetim sıfır araç almak nasipse.bende çelik jant vardı ama 15 inç.yuk istediği için 185.60.15 84h takılı olunca geçiyor.bu sefer teker büyük geliyor.dedim 14 alayım kurtulayım;)@predator93

• tekavci T kullanıcısına yanıt
    benim aracımın arka camları karartılmış. ön tarafta da bembeyaz camdı. tuttular muayenede camlara sonradan film yapıştırılmış diye kusur yazdılar. daha arabayı dışarı çıkarmadan itiraz ettim düzelttiler. camlarda film yok. arka camlar karartılmış cam. fabriksyon böyle dedim düzelttiler. sırada bekleyenlerden biraz küfür yemiş olabilirim ama hakkımı aldım
  • Benim ön camlar filmsiz arka sürgülü kapılar filmli 4 yıldır hiç sorun yaşamadım.bide bizde her yıl muayene.bu yıl uzattılar süreyi rahatız;) 30 Eylül de belki yine uzar;)@ali_0017

• Izlemenizi tavsiye ederim muayeneden geçiyor 8 bijon jant :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.