Şimdi Ara

Spor Amaçlı Nintendo Wii Kullanımı - Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuların birçoğundaki mesajları okudum ama kafamdaki sorunun cevabını net olarak bulamadım.

Ben diyet yapıyorum. şu ana kadar 6 kilo verdim. Beslenme açısından iyi gidiyor her şey. Yürüyüş falan da yapıyorum. 10 kilo daha versem tamamen fit olacağım. Ama işten geldiğimde yürüyüş yapmaya üşenir oldum bu aralar. Wii ile kilo verildiğini de duydum. Yani beslenmeye zaten çok dikkat ediyorum. Wii ile yapacağım spor benim kilo vermemi çok daha hızlandırır. Hem de yürüyüş gibi üşenerek değil de keyif alarak yapabilirim diye düşünüyorum.

Bana bu amaç için tam olarak hangi Wii yi ve hangi donanımlarla almam gerektiğini söyleyebilir misiniz? Ve mümkünse ortalama bi fiyat aralığı da söylerseniz sevinirim.

Son olarak yılbaşından sonra PS4 almayı da düşünüyorum. Orada da kinect bu konuda yardımcı olabilir belki ama yılbaşına da uzun bi süre var. Benim şu anda ihtiyacım var böyle bi konsola. 200-250 TL de bana çok ağır gelmez açıkçası. Yine de "PS4 alacaksan bunu alma değmez diyenler çoğunlukta olursa askıya alabilirim. Tabi ikisinin tamamen farklı platformlar olmasından dolayı bu konuda da karar veremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler...

• Kinect XBOX ürünü içindir..
  • Haklısınız. Markayı ürün adı gibi kullanmisim. Kastettigim playstation move du. Zaten cokta önemli deil. Kimsenin de yardımcı olacağı yok. Halbuki gayet açık sekilde forumda wii sahibi olan herkesin cevap verebileceği bir soru sormuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor için kinect daha iyi gibi, wii balance boardu da bir araştırmak lazım
  • Bunu deneyen birisi olarak söyleyeyim benim canım çok sıkıldı. Çünkü sürekli aynı şeyleri yapıyorsunuz ve çeşitlilik yok. Kinect'in oyun arşivini bilmiyorum ama kinecte bakarsanız daha iyi olur bence. Kinecti arkadaşımda denedim bir kumandaya değilde vücuda bağlı çalıştığı için vücudu daha çok çalıştırıyor ve benim oynadığım oyunlar gerçekten çok eğlenceliydi.
    Edit: Fort için özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stumaster -- 20 Aralık 2013; 13:34:01 >
  • Wii'de kondüsyon ve kilo verme amaçlı oyunlar var.. bu tip oyunlarda en iyi konsol Wii'dir bana göre.. ama ciddi bir spor için salona gitmen veya açık havada koşman şart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.