Şimdi Ara

Spor arac tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bmw z4
    Peugeot rcz
    Scirocco

Kriterler:
    160+ bg
    Ortalama 65 bin tl
    Satarken cok asiri beklememe
    Spor arac olacagi icin yakit kiyaslamasi yapmayalim
    Saglamlik, en azindan kisa vadede sorun cikarmamasi

Sizin onerileriniz ya da tercihiniz ne olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• R129

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sl-300-cabrio-otomatik-232933368/detay

15 sene bin klasik diye sat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 27 Eylül 2015; 18:01:03 >
  • En cabuk Scricco satilir muhtemelen.Ben cooper S alirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

En cabuk Scricco satilir muhtemelen.Ben cooper S alirdim.
    spor araç kolay kolay çabuk satılmaz. e46 3.20i almanızı tavsiye ederim en baba en temizinden, satıyorum deyince de hemen satabilesiniz çeyrek altın gibi.
  • Forumdan gelecek tavsiyeler su yonde olacaktir

CooperS arkadan itis. Arkadan itisin tadi baska derler...
    Rocco 2.elde digerlerine gore cabuk gider.
    Rcz nin ic tasarimina gomerler...

Aralarinda en alinasi z4. Hem premium hem ic dis tasarim hem motoru gayet guzel bi arac. Temizi bulunursa benim tavsiyem z4...

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Forumdan gelecek tavsiyeler su yonde olacaktir

CooperS arkadan itis. Arkadan itisin tadi baska derler...
    Rocco 2.elde digerlerine gore cabuk gider.
    Rcz nin ic tasarimina gomerler...

Aralarinda en alinasi z4. Hem premium hem ic dis tasarim hem motoru gayet guzel bi arac. Temizi bulunursa benim tavsiyem z4...

Cooper S arkadan itiş?
  • 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Cooper önden çekiş. Ama sürüşü inanılmaz zevkli, go kart gibi bir araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motor tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    clio tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Simdi dikkat ettim cooper arkadan cekisli yazmisim. Aklim o ara z4 deydi z4u dusunurek cooper arkadan itis yazmisim...

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Simdi dikkat ettim cooper arkadan cekisli yazmisim. Aklim o ara z4 deydi z4u dusunurek cooper arkadan itis yazmisim...
    Vergisini ödeme konusunda sıkıntı yoksa kesinlikle ve kesinlikle z4 ben daha güzel bir tasarıma sahip cabrio bilmiyorum şahsen.
  • Bence rcz

• Z4 veya cooper s. digerlerine para vermezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Z4 veya cooper s. digerlerine para vermezdim.
    Z4 safkan bir spor araç.

Aralarında en tercih edilesi.
  • Spor araba ruhunu en iyi yansitanlar arkadan itislilerdir. Evet gunumuz hot hatch'leri gayet iyi ama bana gore hic bir fwd, rwd'nin yerini tutamaz. Satisinda ne kadar beklersin bilmiyorum ama aldiktan sonra satana kadar en cok zevk alacagin araba bence z4'tur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scirocco yada Cooper s önü çok açık arabalar, çok keyifli arabalar

Z4 piyasası ölü yazılan araçlardan tamamıyla farklı bi araba zaten ama rocco parasına alacağınız z4ten hayır gelmez bence

Rcz aralarında en sonuncusu olmalı bence 2.el olsun 307 farı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cauvr -- 28 Eylül 2015; 2:21:57 >
  • Benden de değişik bi tavsiye gelsin. Megane Coupe 1.6 dci gt line energy hem yakıt hem performans hem gösteriş hepsi birden bu araçda demdi demeyin sonra😊

• quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Benden de değişik bi tavsiye gelsin. Megane Coupe 1.6 dci gt line energy hem yakıt hem performans hem gösteriş hepsi birden bu araçda demdi demeyin sonra😊

Cooper s ve rocco kadar hayatta keyif veremez ha yakıt öncelikse çok güzel tercih ama yakıt problem değilse dolu cooper s i karting arabası gibi kullanırsın rocco da ha keza öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Cauvr

quote:

Benden de değişik bi tavsiye gelsin. Megane Coupe 1.6 dci gt line energy hem yakıt hem performans hem gösteriş hepsi birden bu araçda demdi demeyin sonra😊

Cooper s ve rocco kadar hayatta keyif veremez ha yakıt öncelikse çok güzel tercih ama yakıt problem değilse dolu cooper s i karting arabası gibi kullanırsın rocco da ha keza öyle

Alıntıları Göster
    z4 bunlarla kıyas bir araç değil zaten, tabiki imkan varsa bmw z4, hiçbir şekilde de scirocco değil

• quote:

quote:

Cooper i bilmemde. Bu rocco cok mu abartiliyor sanki okadar guzel bi tipide yok aracin 😯

• quote:

quote:

quote:

Cooper i bilmemde. Bu rocco cok mu abartiliyor sanki okadar guzel bi tipide yok aracin 😯

Rocco'nun yol tutuşu kitap olarak okutulur hele üzerinde kw v2 coiller falan varsa o kadar iyi yol tutuyor.1.4 tsi 160lık manuelsede 240-250 hpleri hiç sorunsuz günlük kullanıp görenler var.A7 3.0 tdi 313 hp ye boy takan 1.4 tsi scirocco 160lık vardı yüklü Türkiyeden hemde videosunu bulursam atayım.

Söylediğim videoyu bulamadım ama 1.4 tsi 160lık motorun gideri için güzel bi video (bu videoda Türkiyeden) bu videodaki araba baya dolu ama sadece yazılımla bile çok güzel işler yapıyor

http://youtu.be/-8k9wd4Y2OM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cauvr -- 28 Eylül 2015; 2:27:07 >

• Tabi ki z4 ama bütçeniz kısıtlı olduğu için cooper s.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.