Şimdi Ara

Spor araba alımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spor araba almayı düşünüyorumda nasıl arabaları tercih edersiniz 60.000 TL bütçem var
    rx-8 tarzı nasıl arabalar önerirsiniz arkadan itiş manuel

• Rx8 iyide motoru cabuk bitiyormus onlarin. Calisma prensibinden dolayi. Normal motor gibi degil. Vankel motor arastirirsan detayli bilgiyi bulabilirsin hocam. 2 tane 1.3 motor gibi bisey var sanirim onlarda. Yakitida 13 14 litre civarinda. O paraya s2000 bence.

Vankel motorhttp://ieee.bilkent.edu.tr/teknoloji101/?p=1407

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 24 Şubat 2014; 21:27:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda S2000 seni üzmez bence.
  • S2000lere baktimda 65binden basliyormus. O zaman scirocco olmazmi

• hocam 65.000 olsun öyle bi kaç oynayabilir
    rx-8 ler 90.000 de bitiyor muş 2x1300 motor var doğru ama motoru bitmesi sıkıntı s2000 den farklı bi araba lazım s2000 tercih etmiyorum fazla
  • wankel motor iyidir ama türkiyedekileri hayvan gibi kullandıkları için o riske girilmez.

60.000 liram olsa öyle araba arasaydım hyundai genesis coupe alırdım direkt 2000 turbo motor var, ayrıca arkadan itişli.
  • 60 bin değil ki hyundai genesisler80 90
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S2000 litre basina beygir olarak odullu bir araba. Ona yaklasan biri varmi bilmiyorum. Farkli ne olabilir dusunuyorum subarular olabilir ozaman :) Ancak onlar da biraz siradan. Yine de olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: RiosenBeq

60 bin değil ki hyundai genesisler80 90

sen bana 3-5 komisyon ateşle ben sana 60'a en iyisini bulurum merak etme
  • ayrıca hyundai genesislere baktımda yarı otomatik şanzıman galiba hepsi
    evet subaru da güzel bi araba
  • megane rs al :D
  • yok be usta :D subaru brz 2. el fiyatları nedir acaba?
  • Vankel motor düzgün kullanımda bitmez. Eğer mazdanın ürettiği yağ kullandılarsa sürekli. S2000 demişler de onun da temizini bulmak zor Türkiye de iyice apaçi tayfanın eline düşmüş
  • S2000 olmazsa
    Subaru 2.0 2008 model üstü arabaları inceleyin.
    O paraya ben olsam M5 alırım ama bu araç yakıtta vergide üzer ama üzdüğünden fazlada gider malesef m5lerde Türkiye'de hor kullanılıyor.

• Spor arabadan beklentileriniz neler bunları yazarsanız daha çok yardımcı oluruz. Yine de önereyim Honda civic fn2 type-r ön çekişli ve akranlarına göre çok farklı bir ara ben daha çok eski kasası olan ep3 ten yanayım. Arka çekiş isterseniz Nissan silvia s14 öneririm.
  • spor araba önerisi istemiş bende spor araba önerdim
     Spor araba alımı hakkında
  • Mazda mx-5
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Rx8 iyide motoru cabuk bitiyormus onlarin. Calisma prensibinden dolayi. Normal motor gibi degil. Vankel motor arastirirsan detayli bilgiyi bulabilirsin hocam. 2 tane 1.3 motor gibi bisey var sanirim onlarda. Yakitida 13 14 litre civarinda. O paraya s2000 bence.

Vankel motorhttp://ieee.bilkent.edu.tr/teknoloji101/?p=1407

Yanlışım olmasın tam net bilmiyorum ama, 200000mil diye hatırlıyorum. 200000 mil giden wankel motoru var, bakımı yapıldıktan sonra çalışma prensibi çok iyi bir motordur.

Yakar, o ayrı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.