Şimdi Ara

spor ayakkabı tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar spor ayakkabı alıcam tavsiyeleriniz neler ayrıca şu ayakkabı nasıl eşofman kapri okul pantolunu kotun altına nasıl gider yani ağırlıklı olarak gri mavi ve siyah renklerle
    http://urun.gittigidiyor.com/ADIDAS-HALFSHELLS-ERKEK-AYAKKABI-043556-43-5_W0QQidZZ16185634

• cok concon bır ayakkabı yaz ıcın beyaz tonlarda kısında sıyah bır bot dusunebılırsınız yada sıyah spor
  • siyah ayakkabı çok sevmiyorum ama almam için çok tavsiye geliyo kafama girmeye başladı
  • up
  • Valla dostum bu adamlar yurtdışından çok cüzi bir fiyata 2006-07 modellerini getirip burda fahiş fiyatlara satıyorlar. Yerinde olsam Adidas mağazasından gider peşin %5-10 indirimli alır hem sezon ayakkabısı giyerim. Hemde garantisi ile değiştirme şansın olur. Üstüne 10-20 lira koyarak bu dediklerime sahip olabilirsin
  • mağazalarda istediğim ürünü bulamadığım için bu sitelere yöneldim dediğinde çok haklısın bu ayakkabı 100 lira bi yıl garantisi var ama internet olduğundan nolursa olsun içime sinmiyo pek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozlu raf -- 17 Ağustos 2009; 20:06:27 >
  • Hergün böle konular

Git bir tane al arkadasım spor ayakkabı meselesi kisinin zevkine göre değişir sen kendin neyden hoşlandıgını bilmiyorsan biz napalım

Ben kendi zevkime uygun olan ayakkabıyı seçerim burda sende kendi zevkine uygun. Burda senin alcagın ayakkabıyı bizim secmemizin mantıgı ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz ayakkabı tavsiyesi..
    13 yıl önce açıldı
    Ayakkabı Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

Hergün böle konular

Git bir tane al arkadasım spor ayakkabı meselesi kisinin zevkine göre değişir sen kendin neyden hoşlandıgını bilmiyorsan biz napalım

Ben kendi zevkime uygun olan ayakkabıyı seçerim burda sende kendi zevkine uygun. Burda senin alcagın ayakkabıyı bizim secmemizin mantıgı ne?

İnsanların görüşlerini almaktan hiç bir zaman zarar gelmez

Sen böyle düşünsende konuya cevap yazıp fikirlerini paylaşanlar olduğuna göre yardım etmek isteyende var senin gibi konuyu boşvermiş değil demek ki yaptığın yorum gereksiz almak isteyen var vermekte bunu sorgulamak sana düşmez.

Şunuda unutmadan seni bilmiyorum ama dışarı çıkarken giyimine biraz özeniyosan bunda dışarının ne düşündüğüne verdiğin öneminde katkısı vardır yani insanlara sormam çok doğal çünkü kendi görüşlerim dışında dışarınında görüşleri benim için oldukça önemli başka problem?

• up
  • puma suede

dünyanın en güzel ayakkabısı...
  • bakıcam tavsiyen için teşekkürler
  • çok hoşuma gitti fiyatı ne kadar
    üye değilim de göremiyorum.

ben olsam 1 sn durmam.
  • sakın ggden alıyım deme. %98i imitasyon ayakkabıların
    quote:

Orijinalden alıntı: imdat çekici

puma suede

dünyanın en güzel ayakkabısı...

kesinlikle.
    en son puma suede overspray aldım boynerden, öneririm rahat ayakkabı.

spor ayakkabı tavsiyesi?

• puma suede de çok güzelmiş şimdi hakkını vermek lazım
  • @Güren 99 lira + kargo ücreti

@!XiR bunu ne kadara aldınız acaba?sizce benim model nasıl zevkiniz hoşuma gittide?bu mağaza ürünlerinden ve imitasyonu zor bi model o yüzden tercih ettim
  • yapabilen varsa linkini koyduğum ayakkabının resminide ekleyebilirlermi acaba beceremiyorumda
  • http://www.flo.com.tr/urun.php?u=498
    bu güzele benziyor ...
  • bembeyaz ayakkabı almasam çok daha iyi çünkü malum öğrenciyiz yazık oluyor
  • 111 tlye almıştım. Bana sorarsan görmeden denemeden asla ayakkabı alma. benim zevkim genelde gri - siyah - beyaz renkteki ayakkabılar (skate tarzı) çünkü ne giysen altına gidiyor :)

bu tarzda en iyi ayakkabılar adidas ve puma da var.. bana sorarsan o para bu ayakkabıya değmez ama tabi senin zevkin. mesela eksi yönlerini yazayım:
    tabanı kırmızı. yürürken arkadan palyaço ayakkabısı gibi görüncek + bağcıkları ince. (tarzım değil) + yanında chicago yazıyo böyle yazılı ayakkabı asla giymem, hadi istanbul falan yazsa adam gibi neyse + arkadaki resim olmamış, boğa falan var o ne ya :D + renkler hiç uymamış, kışa giriyoruz beyaz ayakkabı alınmaz.

önerebileceğim modeller:
    adidas'ta > superstar, stan smith
    puma'da > suede, fresh french, benny breaker
    (aklıma geldikçe yazarım)

ayrıca eklemek istediğin resim buydu :)
     spor ayakkabı tavsiyesi?

yoruldum be:D

edit:
    evet ayakkabı imitasyon değil, ggdeki satıcıdan biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 17 Ağustos 2009; 22:07:45 >

• bunu beğendim

spor ayakkabı tavsiyesi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.