Şimdi Ara

Spor İçin Akıllı Saat vb. Cihaz Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süredir düzenli olarak spor yapıyorum. Koronavirüs sebebiyle evde spora yöneldim ve düzenli beslenme ve sporu birlikte yürütmeye çalışıyorum. Sorum ise şu; akıllı saat veya bileklikler benim aldığım yaktığım kalori dengesini veya yaptığım sporun etkisini hesaplamada ne kadar yeterli? Bu hesabı tabiki saatin yapmasını beklemiyorum ancak bu denklemde saatin veya bilekliğin yeri nedir? Xiaomi redmi note 8 pro telefon kullanıyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• galaxy active 2 tavsiye edebilirim, spor salonlarında yapılan her sporunu takip eden sayaçları var. evdede aynı şekilde yapabilirsin. daha niceleri var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ürün görsel olarak gerçekten güzelmiş fakat biraz pahalı. Kurun yüksek olması mıdır sebebi yoksa fiyat hep böyle miydi?
    Bu arada sizin bahsettiğinizz spor takibini bileklikler de yapabilir mi?
  • Vodius V kullanıcısına yanıt
    bilekliklerde yapanlar vardır belki ama bilmiyorum. fiyat 44 mm istersen alüminyum olanları 1300 civarı. çin mallarında varsa onlarıda alabilirsin onlar 1000 tl den az pahalı yada az ucuz, ama istediklerini yaparmı bilmiyorum markaları kospet prime ve allcall gt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spordan kasıt salon sporları ise bu bileklikler de bu işe kullanılabilir ama hangisinde hangi aktivite için profil var bilmiyorum. Eğer dışarıda koşu, bisiklet vs. aktiviteler yapıyorsanız; o durumda GPS kullanımı devreye girer ki, bilekliği sık şarj etmeyi gerektirebilir. Kalori takibi önemliyse ANT+ ya da BLE nabız bandı destekli bir cihaz araştırın, aktif kullanımda optik sensörler nabzı ölçmede yetersiz kalıyor çünkü.
    Bu cihazın da kendi yiyecek takibi özelliği olup olmadığını araştırın. Yoksa da hangi uygulamalarla eşleşebiliyor bu amaçla, onu inceleyin. Garmin saatlerde Garmin Connect yazılımının yiyecek kalorisi takibi özelliği yok mesela, bu veriyi sadece MyFitnessPal uygulamasından alabiliyor. Yani yediklerinizi MyFitnessPal uygulamasına giriyorsunuz, Garmin oradan alınan kalori değerini çekiyor.
  • Hocam spordan kastım calisthenics yani aletsiz vücut ağırlığıyla yapılan sporlar.

Şu bahsettiğiniz optik sensör veya başka bir şekilde ölçtüğünü özelliklerinde belirtiyorlar mı?

Bir de yediğim yemekleri uygulumaya telefonda giriyorum ancak sadece aldığım kaloriler çıkıyo o yüzden bu şekil bir şey yapsam nasıl olur acaba diye düşünmüştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı Saat Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.