Şimdi Ara

Spor muu ygs mii ??? lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben kickboks ile ilgileniyorum lisanslıyım müsabakalara çıktım cok da basarili degildim ama cok seviyorum bazen antrenmanlara gidesim gelmiyor cunku okul dersane spor derken cok yoruluyorum son gunlerde kafam cok karisik simdi ogrenci olarak zeki biriyim ailem bana guvendigi icin iyi dersanelere gonderdi hep zekama guveniyorum basariliyim da ama kickboksa da devam edip turkiye sampiyonu olup milli takima girmek istiyorum ama gercekten 2 sini ayni anda devam ettirirsem 2 alanda da basarili olamayacagim. Psikolojim cok bozuldu lutfen yardim edin banaa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Televizyonla büyürken, milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık, ama olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve o yüzden çok çok kızgınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

Televizyonla büyürken, milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık, ama olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve o yüzden çok çok kızgınız.

Kardeşim sence ne yapmalıyim lafında gercekten haklisin

• Adam Fight Club'tan alıntı yapıyor kendi lafı değil. Ama doğru bir laf maalesef. Bence sınava odaklanmalısın ama eğer enerjin yetecekse hem dersleri dinleyip, anlayıp, çalışmaya hem de antrenmanlara gitmeye bence bırakma. Ben de şahsen okçuluk yapıyordum, lisans alma seviyesine gelmişken tam artık dayanamadım okulla beraber götürmeye. Yazları filan kendi isteğimle zevk alarak gidiyorken okul açılınca çok yorucu olmaya başladı. Derslere de hala pek odaklandığım yok o ayrı. :/
  • ygs
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

Televizyonla büyürken, milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık, ama olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve o yüzden çok çok kızgınız.

Fight Club izlemişte gelmiş

• biz bu cağın ortanca çocuklarıyiz ne büyük savaş gördük nede buhran

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence YGS neden mi?

Belki illeride paran olursa yine spora devam edebilirsiniz.

Ama şimdi sporu tercih edersen ve ileride paran olmazsa hiçbir şey yapamazsın.

Bir de şöyle düşün YGS'yi kazanırsan güzel bir mesleğin olur ve hayatını garantilersin.

Ama sporda özellikle de senin yaptığın gibi tehlikeli sporlarda sakatlanmalar genelde ciddi olur.

Bir maça çıkarsın.O maçta sakatlanırsın ve tüm hayatın biter.
  • Hayallerine hangisi gidiyorsa kardeşim

• Bu soruyu sorduğuna göre ygs lys dende bi beklentin olmadığını düşünüyorum ygs lys öyle kolay iş değil sabır ister irade ister ha tabi ilk 10 nin için konuşuyorum

• Gerçekten sağolun verdiginiz cevaplar icin soyle bir baktigimda yaptigim sporun en iyi seviyesine yükselsem bile zor bir yaşam surecegimi gordum cunku ülkenin en iyi milli takım sporcu ve antrenorleri bile aylık 1-2 bin para kazaniyor bu yuzden ygs ye yonelip kendime iyi bir meslek secmeyi dusunuyorum ama sporu hayatimdan hic eksiltmiyecegim. Tabi ygs den sora :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkayra

Arkadaşlar ben kickboks ile ilgileniyorum lisanslıyım müsabakalara çıktım cok da basarili degildim ama cok seviyorum bazen antrenmanlara gidesim gelmiyor cunku okul dersane spor derken cok yoruluyorum son gunlerde kafam cok karisik simdi ogrenci olarak zeki biriyim ailem bana guvendigi icin iyi dersanelere gonderdi hep zekama guveniyorum basariliyim da ama kickboksa da devam edip turkiye sampiyonu olup milli takima girmek istiyorum ama gercekten 2 sini ayni anda devam ettirirsem 2 alanda da basarili olamayacagim. Psikolojim cok bozuldu lutfen yardim edin banaa.

Bende üniversteye hazırlanıyorum ama şunu unutmaki sınav günü sen hayatının kaderini 2 buçuk saatlik bir sınavın ardından belirliyeceksin. Zekiyim diyorsun , madem zekisin aklını kullan ve güzel meslek sahibi ol. Dövüşerek para kazanmak yerine oturduğun yerden de para kazanacağın mesleklerde elbet var. Senin hayatına karışmak istemem ama bence oku. Şimdiki okumayanlar bin pişman

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim343

quote:

Orijinalden alıntı: Berkayra

Arkadaşlar ben kickboks ile ilgileniyorum lisanslıyım müsabakalara çıktım cok da basarili degildim ama cok seviyorum bazen antrenmanlara gidesim gelmiyor cunku okul dersane spor derken cok yoruluyorum son gunlerde kafam cok karisik simdi ogrenci olarak zeki biriyim ailem bana guvendigi icin iyi dersanelere gonderdi hep zekama guveniyorum basariliyim da ama kickboksa da devam edip turkiye sampiyonu olup milli takima girmek istiyorum ama gercekten 2 sini ayni anda devam ettirirsem 2 alanda da basarili olamayacagim. Psikolojim cok bozuldu lutfen yardim edin banaa.

Bende üniversteye hazırlanıyorum ama şunu unutmaki sınav günü sen hayatının kaderini 2 buçuk saatlik bir sınavın ardından belirliyeceksin. Zekiyim diyorsun , madem zekisin aklını kullan ve güzel meslek sahibi ol. Dövüşerek para kazanmak yerine oturduğun yerden de para kazanacağın mesleklerde elbet var. Senin hayatına karışmak istemem ama bence oku. Şimdiki okumayanlar bin pişman

Haklısın valla dövüşerek zaten iyi para kazanamıyo kimse o beni ygs ye yoneltti

• Bende bir ara kickboks a gitmiştim bir ara gerçekten çok zevkli bir spor. Şimdi senin soruna gelirsek 24 saat var 8 saat uyusan 3-4 saat ders çalışsan geri kalan zamanda sporu yapabilirsin çok iyi bi program yapmalısın. Belki çok zorlancaksın ama toplam sınav stresin haziranda bitecek. 4-5 ay dayan ikisini birlikte yürüt daha sonra üniversiteyi kazanınca spora istedigin gibi odaklan

• Surekli maca hazirlanan biri gibi degil de haftalik olarak duzenli antremanlarini yap seni cok yormayacak sekilde. Ben de boks yapiyorum ve gercekten spor cok onemli bir sey hic olmazsa daha dinc oluyorsun gunluk hayatta ve inanilmaz desarj oluyorsun. Kesinlikle dersin ilk oncelik olsun ama sporunu da eskisi kadar sik olmasa da yap bir yandan.

• Spora ara vermek sana hicbirsey kaybettirmez.Ama okulu birakma hayati cokertir.Uni yi kazan sonra dondur istedigini yap.Ama yeterki kazan.Bizim bi bir futbolcu arkadas oyle yapti kazandi okulu dondurdu spora devam etti.Simdi okul cepte.

• Bence de ygs.Oldu da bir sakatlık oldu sporda.O zaman sıkıntıya girersiniz.Ygs geçtikten sonra spora yine devam edebilirsiniz ayrıca.

• Seni tanımıyorum ezbere konuşacağım ama benim tavsiyem şöyle,spora yeteneğin varsa ve milli takım vs. hedefin varsa şansını kesinlikle orada dene,madem zeki bir öğrencisin baktın kick box'ta işler istediğin gibi gitmeyecek yada Allah korusun sakatlık vs. olacak,diğer sene 1 sene geç üniversiteyeye gidersin,1 seneden birşey olmaz ama bu sene ygs-lys çalışmayı sakın bırakma günler geçtikçe kararını verirsin,şimdiden uzun vadeli plan yapma,hiçbir hedefini de bir kenera koyma.
  • Hocam ben de ayni yerlerden gectim. Lisansli yuzucuydum. Hatta basarili sayilabilirdim. Fakat kariyer/ders her zaman biraz daha avantajli. Aslinda avantaj derken kolay anlamina geliyor. Ugrasicak, tum sorunlarla ugrasabilecegine inabiyorsan tabi ki spor derim. Daha keyifli bi hayat yasarsin. Ama tum bu yuklerin altinda kalman da cok buyuk sikintiya sokabilir seni. Kendini en iyi sen bilirsin. Kendine gore karar ver hocam.

• Bence kesinlikle YGS. Çünkü şimdi spora önem verirsen geleceğin riske girer. Belki sporla ilgili kurduğun hayaller gerçekleşmeyebilir ancak YGS'ye çalışıp sınavı kazanırsan gelecekte sporla uğraşmak için bol vaktin olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.