Şimdi Ara

Spor serüvenim ve fıtık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık olarak 3 senedir mecburiyetten aralıklarla spor yapıyorum , 2. Senemde en ideal formuma ulaşıp clen bulk ile devam edicekken fıtık problemi yaşadım ve 1 sene ara vermek zorunda kaldım, genetik olarak yağlanmaya aşırı müsait bir vücut yapıp var ilk başladığımda %30 a yakın yağ oranı ile başlamıştım, ara verdikten sonra da yine olağanüstü yağlandım çok kas kaybettim , eklediğim fotoğraflardan anlarsınız zaten, 4-5 aydır yavaş yavaş dönmeye çalışıyorum , uzun bir dönem vücudumu dinlendirdim ve yeniden daha bilinçli başlamak omurgamda pek bir zorlukta yaşanmamaya başladı hatta iyi geliyor bile diyebiliriz , 3 aydır filan diyetteyim yağ oranını %12 veya altına çekip tekrardan temiz bir şekilde kütle eklemeye çalışacağım.

Spor serüvenim ve fıtık

Spor serüvenim ve fıtık

Spor serüvenim ve fıtık bunlar sakatlanmadan önceki formumdu

Spor serüvenim ve fıtık

Spor serüvenim ve fıtık şuan ki formum , kaba olarak baya bir yağ attım ama biraz daha kurumaya çalışıp tekrardan hafif hafif kütle eklemeyi düşünüyorum , kas hafızasına güveniyorum o zaman toparlamak daha kolay olur , muhtemelen 2 ay daha diyette iyice temizleyip ondan sonra başlamayı düşünüyorum , sağlığınızın kıymetini bilin derim aşırı zor bir süreç yaşadım şuan o zorluk biraz daha azaldı gibi hissediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.