Bildirim
Spora sabah gitmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben pek sıcak bakmıyorum.abi gün boyu yorgun gezersin heralde.
not:bu sadece bi tahmindir. -
Sabah yapmak daha iyi bence. Bu görüşü destekleyen çok yazı okudum. Çünkü hazır uykunu almışken tüm gücünü spora verebiliyosun. Şahsen akşam gittiğim zaman çok yorgun oluyorum.
Dezavantajı olarak kahvaltı diyebilirim. Çünkü vücudun sabah kalktığında aç olucak. Üstüne bide antrenman öncesi öğünün olucağı için gerçekten çok sağlam bir öğün yapman lazım. Sabah sabah o kadar şey yemek sıkıntı olabiliyo. -
Sabah 11-12 gibi yapıyorum bende, AÇ KARNI. kahve ve yarımdan biraz az ölçek whey alıp gidiyorum(bu katabolik etkiyi durdurmak için). antrenman sonrası da hayvan gibi yiyorum enfes oluyor.
Yani zararı olmaz, ama yağ yakımına faydası olabilir. -
7-8 gibi güzel bi kahvaltı yapabilirsen bence sıkıntı olmaz. -
Sabah gitmek daha iyi bence, tabi kahvaltını çok iyi yapmalısın.
Genellikle akşam giderim 60Kg bench basarım artıra artıra ama sabah gittiğimde kendimi çok enerjik hissediyorum 70Kg bana mısın demiyor -
8 de kalkıp kahvaltı ederim, yarım saat önce protein tozumu içer giderim diye düşünüyorum. Bu konuda biraz araştırma yaptığım daha iyi olacağı söyleniyor aslında sabah sporunun. Deneyip görmekten başka çare yok sanırım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X