Şimdi Ara

Sporcu Urunlerimi Satiyorum Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelille herkese merhabalar haftasonunda spor icin aldigim urunleri satiyorum ozel sebeplerden oturu spora devam edemeyecegim yaza kadar 4 aylik bir programin ilk 2 aylik urunlerini yeni almistim urunler acilmadi bile aldigim fiyattan yazacagim, istanbul ici haftasonuna kadar elden teslim yapabiliriz sonrasinda ankara da olacagim.

Multipower creatine powder 500gr 80tl
    Olimp BCAA Xplode 500gr 95tl
    Musclepharm Assault 435gr 95tl
    Musclemeds Carnivor Protein 2088gr 185tl

fiyatlar benim urunleri almis oldugum fiyatlar toplu veya tek alimda indirim talep etmeyin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Crystal Meth -- 17 Şubat 2015; 7:48:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatlar senin ürünleri aldığın fiyatlarsa niye senden alalım. İnternetten alırız zaten
  • hepsini zaten pahalı almışsın carnivor dedigin ürünün geliş fiyatı 130 tl zaten ben burda 170 ten baya bi sattım kapalı kutu çok para vermişsin
  • Alacağımdan değil ama sahibinden.com daki sinir bozucu ilanlar gibi. Neyse hayırlı satışlar. Bu arada mp assault'u o fiyata satmanız imkansız, protein7 de şuan 76 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 17 Şubat 2015; 18:56:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.