Şimdi Ara

SPORDA KIL SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaşım 15 kitxc boxla ugrasıyorum . Bacaklarımda aşırı kıllanma oluştu ergenlik mağlum hem rahatsız oluyorum hemde kıl enerjiyi cekiyormus daha erken yorulma filan oluşuomus herneyse sonuca gelelim internette bir sürü kıl dökücü sprey krem araştırdım en son bitane buldum borvit die bor madeninden yapılıomus onu almayı düsünüyorum kullanan arkadaşlar varmı yani yararlımıdır azaltıcı bir etkisi varmı yoksa para tuzagımı ve acaba bunu kullandıktan sonra yan etkisi olurmu yani bacaktaki kıllar gittikten sonra diğer taraflarımında kıl artışımı yaşarmıyım cevaplayan arkadaşlardan Allah razı olsun iyi forumlar .

• dostum yanlış başlığa konu açmışsın burada o konuda tecrübeli adam azdır
  • Merhaba kardeşim bende birkaç aydır kickboksla uğraşıyorum. Tıraş makinesiyle ayda bir veya iki ayda bir alabilirsin. Cidden enerji kaybını farkedecek şekilde azaltıyor.
  • tuy dokucu alma makine kullan + kim diyor kil enerji alir diye :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kick box'a başlayacağım da makine artırır diyorlar çevremde ? Yanlış bilgi midir ? Kararsız kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: blasterjaxx

Ben de kick box'a başlayacağım da makine artırır diyorlar çevremde ? Yanlış bilgi midir ? Kararsız kaldım.

Kılı köküylü beraber çekiyorsa arttırmaz.
  • Agda yada rpilasyon aleti en iyisi Jilet 3-4 gun sonra batiriyor killari. Diken diken oluyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve kilo olayı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.