Şimdi Ara

Sportif Araç Seçimi Çok Kararsızım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Audi tt ler de vardı fiyat aralığı yüksek olmasa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 208 GTi.
  • 208gti olabilir ve rotary motor ve eski olması canımı sıkmaz diyorsan mazda rx8

• Sürekli piyasa 2.el falan demişsin. Kendinden ziyade senden sonrakine alıyor gibisin arabayı. Scirocco veya Leon olabilir, Leon iyi yürür ama sürüşü basbaya kötü, 125lik manuel Scirocco'nun motor tatsız ama İstanbul parka çıkmıştım, kitlesi apaçi diye lüzumsuz gömülen bir alet. Şasi çok iyi, limitlerde falan çok dengeli ve keyifli hiç Golf gibi tekdüze değil. 125liklerin DSG'si yok diye biliyorum, 125lik modelin piyasası da çok hızlı olmuyor. Pert kayıtlı 160lık DSG'ler kucak kucak geziyor ama 125lik temiz birşey bulabilirsin belki.
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında normalde 2. el umrumda değildir. Şu an bekarım 2.0 dizel manuel cruze kullanıyorum ve bildiğiniz gibi piyasası olmayan bir araçtır.

Ama evlenince mecbur aracın piyasası olsun diye düşünmekteyim çünkü paraya sıkıştığın anda elden ilk çıkardığın şeylerden birisi araba oluyor. O yüzden en azından satılığa çıkardığımda beni çok bekletmeyecek bir araç olursa rahat ederim diye düşünmekteyim.

Ayrıca apaçi kıro v.s. diye yaftalayanlara etiketleyenlere hiç aldırmam. Çünkü ne alırsam alayım bir şekilde birileri bir etiket yapıştırıyor insanın üzerine. O yüzden umurumda değil.
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Neden hocam ?
  • 132 hp lik Accent blue al. yazılım attir. kalan paraya da zeus şimşek zenon al. en sol şerittekilere çakar yaparsın

şaka yapmıyorum ciddiyim.

• Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim apaçi kıro serseri etiketleri v.s. umrumda değil, çünkü ne alırsam alayım bir şekilde bir şey söyleyen olacak, o yüzden sevebileceğim bir şey almaya çalışıyorum.
  • I30 t gdi al 1.6 186 hp düşük km donanımlı ve fiyat olarakda ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bunların hepsi apaçi arabası. Özellikle Scirocconun adı çıktı.80 bine bu eski model araçlari alacağına daha yeni model symbol almanı öneririm. 2018 model bulursun tahminimce. Açıkçası bütçen spor araçlar için yeterli değil o yüzden A yada B segment araç bakmanı tavsiye ederim. Araç ne kadar yeni modelse o kadar iyidir , az masraf çıkarır.
    Her arabaya bir kulp buldunuz.
    Biz neye bineceğiz?
    Bmw 3 e müteahhit çocuğu arabası,
    BMW 5 e Kızılay kasa,
    Mercedes cla ya torbaci arabası,
    Leona fırlama,
    Rokkoya apaçi...
    Almayı dusundugum, 1,2,3 ay içerisinde almak istediğim;
    1-golf
    2-alfa Romeo guiletta
    3-rokko
    4-leon ( her ne kadar bende kötü anısı olsa da hanım seviyor)
    İkinci el almam. Sıfır düşünüyorum.
    1- golf; güzel araba, hoj araba ama her yerde var ve pahalı.
    2- alfa Romeo guiletta, tam istediğim gibi, c sınıfının en iyi yureyeni bunda ( yol tutus, fren vsvs) 1.4 170 HP süper paket, ikinci eli korkutuyor. Kitriktan yerlerden sorun çıkarmasi acaba dedirtiyor.
    3- rokko , sıfır yok. İkinci elde de düzgün yok. Bir ümit
    4- Leon, FP oranı olarak tatmin edici, ama amasi var işte.

Ne alayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garip2018 -- 24 Şubat 2019; 19:17:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: garip2018

Her arabaya bir kulp buldunuz.
    Biz neye bineceğiz?
    Bmw 3 e müteahhit çocuğu arabası,
    BMW 5 e Kızılay kasa,
    Mercedes cla ya torbaci arabası,
    Leona fırlama,
    Rokkoya apaçi...
    Almayı dusundugum, 1,2,3 ay içerisinde almak istediğim;
    1-golf
    2-alfa Romeo guiletta
    3-rokko
    4-leon ( her ne kadar bende kötü anısı olsa da hanım seviyor)
    İkinci el almam. Sıfır düşünüyorum.
    1- golf; güzel araba, hoj araba ama her yerde var ve pahalı.
    2- alfa Romeo guiletta, tam istediğim gibi, c sınıfının en iyi yureyeni bunda ( yol tutus, fren vsvs) 1.4 170 HP süper paket, ikinci eli korkutuyor. Kitriktan yerlerden sorun çıkarmasi acaba dedirtiyor.
    3- rokko , sıfır yok. İkinci elde de düzgün yok. Bir ümit
    4- Leon, FP oranı olarak tatmin edici, ama amasi var işte.

Ne alayım?

Alıntıları Göster
    Kriterlerinizi bilmeden araç önerisi yapamam

• Spor araç almak istemek ama hem az yaksın hem de piyasası olsun satarken çabuk satılsın, içi geniş olsun diye beklemek de bir garip
  • Klasik DH Önermeleri.
    Kendi almayacakları arabaları gene önermişler.
    Leon'u tavsiye ederim, güzel araçtır.
  • polo gti, virajda limitleri yüksektir, kafadan kopmaz ama hayvan gibi yakar ve dsg
    208 gti, poloyu tokat manyağı yapar ama 230 da limitör var ve gerçekten dengesiz araba, polodan az yakar
    mini cooper s olabilir r56 2010-2012, ne sürdüm ne bindim yakıtı ve gidişi hakkında yorum yapamam s
    fantezi olsun diyorsanız 2005-2007 e90 320d ancak dizel

ilk 3 ü alfa 1.75 hariç diğerlerinden daha iyi gider
  • focus 1.6 turbo scti 182 beygir.
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş hocam bu araç nasıl olur da gözümden kaçar bilemiyorum. Cam tavan v.s. standart hem de . Sadece ortadaki ekran sorun o da değişilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KararanBitki

Güzelmiş hocam bu araç nasıl olur da gözümden kaçar bilemiyorum. Cam tavan v.s. standart hem de . Sadece ortadaki ekran sorun o da değişilir.
    2.eli pek yok gibi ama şu piyasada mantıklı araçlardan

• 160lık scirocco veya 180lik astra alın. Astra 10-11 litre yakar bu da normal İnsignia alt yapılı diye biliyorum. + kocaman cam tavan 20 jantlar derken normal. Ayrıca virajlarda saydığın arabaların çoğuyla dalga geçer gibi. Sonradan modifiye yükleme gibi şeylere de rocco daha uygun çok güzel güçler alabilirsin.

• ciddi kedi kullanıcısına yanıt
    160 lık scirocco düşünmüyorum hocam piston kırma kol çıkarma v.s. sorunları olan bir araba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.