Şimdi Ara

Sportif Araç Seçimi Çok Kararsızım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Proceed in verileri 1.6t den iyi en azından kağıt üstünde. Demek ki aktarma organları tam aktarmıyor.
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Cruze'yi satma nedenim aracı günde 5.5 km gidiş 5.5 km geliş şeklinde kullanıyor olmam. Motor ısınmamış oluyor. O yüzden de yüklenmek istemiyorum, e o zaman ne gereği var bu arabanın bende olmasının :) ama gerçekten motoru güçlü ve zevk alıyorum sürerken. Pek şehirler arası yol yapmıyorum ama yapınca gerçekten de arabayı satma isteğim yok oluyor.

Hyundai ile ilgili test videoları izledim ama Hyundai'yi listeye koyma nedenim model yılının yüksek olması.

Proceed güzel araç ama astra 1.6t nin geçtiğini söylüyor forumdan bir arkadaş, eğer öyleyse aktarma organları tam olarak gücü aktaramıyor demektir.

İnsignia güzel araç ama pek sportif görünmüyor gözüme. Mondeo da aynı şekilde.

Scirocco 125 lik çok performanslı değil ama yakıt konusunda çok üzmez o yüzden yazdım onu.

Yürütme maliyetlerinden haberim var hocam :) Ama düşünmüyorum bile çünkü şu an zaten 2 araç var evde ikisinin lastiği bakımı muayenesi vergisi v.s. haberdarım :)

Dizel araç istemiyorum hocam dediğim gibi gittiğim mesafe kısa olduğu için, yoksa cruzedan vazgeçmem gerçek anlamda şaka makinası herkes benzinli zannediyor :)

Yine de aralarında en aklıma yatan astra gibi duruyor özellikle panaromik ön cam kadar güzel bir şey yok.

• KararanBitki kullanıcısına yanıt
    1.6t sahibi arkadaşım aracını sırf pro ceed almak için satılığa çıkardı... Fakat kullanan arkadaşı 2-3 denemede geçtikten sonra satıştan vazgeçti

1.6t motor 1.4e göre biraz daha narin fakat gidişi kesinlikle muhteşem.

Dediğim gibi spor mod ve yazılımla 2.00cc bütün araçların içinden geçiyor.
    Ben bu işe anlam veremedim...

1.6t satışı zor diye 1.4t sarı gtc aldım fakat ne bileyim. 1.6 çok ayrı gidiyor. İkimizde sıktığımızda ise arada 2.5litre yakıt fark ediyor.

1.4t şehir içi 8.5 min
    Uzun yolda 6 civarları seyir ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba Naber kullanıcısına yanıt
    1.6T kağıt üzerinde çok iyi görünmüyor hocam proceed i nasıl geçiyor hayret. Otomatik mi manuel mi araçlar acaba ?

1.6T fena yakıyor ben dayanamayıp basarım bir depoyla 300 km gitmek koyar adama.
  • KararanBitki kullanıcısına yanıt
    1.6t manuel. Ceed’i hatırlamıyorum dostum.
    Bak sana bu araçları iyi bilen-kısmen söküp parçalayacak kadar tanıyan-kullanan bir kardeş olarak tecrübemi aktarıyorum ve sen hala kağıt üzerinde vs diyerek beni sorguluyorsun.

Ne yani yalan mı söylüyorum ?

Bu konuya yazacaklarım bitmiştir. Selametle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illa sportıf bir şey alcaksan gorunus ıtıbarıyle aralarında alınabılecek en uygun arac rcz .

ama sadece hız vs amaclı alcaksan ıbıza cupra falan al gec derım.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Bence cikleli bir broadway onerseydiniz arkadasin isteklerini daha iyi karsilardi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baba Naber kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladınız hocam sizi sorgulamıyorum benim sorguladığım kia proceed :)

Büyük ihtimal panaromik ön camlı astra alacam kafam o yöne kaydı bayağı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.