Şimdi Ara

Spot(kaçak) kullananlar,alıcaklar DİKKAT!!!! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.055
Cevap
0
Favori
114.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: éfulim

bana hala msj gelmedi

çoğu kişiye gelmiş

kime gelmiş bu mesaj..bi görsek şu kendine mesaj gelen kişileri....ayrıca gidin kayıt yaptırın diyen arkadaş kime yaptıracağız kaydı??biz bıurda günlerdir neyi tartışıyoruz Allah aşkına..
  • geçen ark konu dışına mesaj atmıştı bana böyle mesaj geldi diye onun linkini bulursam yazarım
  • ARKADAŞLAR KAYIT İŞLEMLERİ BAŞLADI DİYENLER VAR ? HATTA YAPTIRDIM DİYENLER VAR DOĞRU MU ?

• ben duymadım
  • Arkadaslar aslında durum su!
    1)12 temmuz oncesi ve sonrasını net olarak ayıramazlar, cunku klonlanmış ve 12 temmuz sonrası klonlanan ve kayıtlı gozukmeyen telefonları ayıramazlar.
    2)13 Aralık'a kadar bu ihale, mesaj gonderme kayıt isi yetismez!
    3)12 temmuz sonrası telefonlar kayıt edilemez demek zorundalar ki, calıntı, spot ve veya kacak telefon satısının önü alınsın.
    4)ayrıca yetkili kurumlar belirlenip klonlanmis telefonlrın duzeltilmesi oyle 10-15 günlük is değil.
    5)herhangi bir zamanda yurt disindan gelenlerin veya yabancilarin telefonlarını TR hatlari ile nasil kullanabileceğine aciklik gelmemis, herkes faturasını getirmek zorunda mi Tr ye gelirken?
  • beyler kaçak tellerin bazılarına msj geldi kandırmacılarına inanmayın böyle bişey daha başlamadı ve bu işin çözülmesi için anca tekraradan yönetmelik değişicek bence..!bu yönetmeliğe göre bu iş olmaz arkadaşlar..!
  • arkadaslar kafama bisey takıldı isin icinden cıkamıyorum
    ben teli 2. el aldım 17 temmuzda.. benden once alan kisi 1 hafta kullanıp
    yapamadım bana yine nokia ver diye geri getirmis teli telefoncuya
    simdi benim tel ilk 9 temmuzda satıldı sonra geri geldi 17sindede bana satıldı
    yani bu tel kayıt olurmu olmazmı
  • arkadaslar ben bugun spot aldım uretım tarıhı 2 subata dıo buda kapanıcak mı sımdı???
  • geri mi verimm yarın gidip ne diyosunuz?????????????
  • uretim tarihi onemli degil telefonun turkiye sınırları icinde ilk sinyal alıp vermeye basladıgı tarih onemli. eger 13 temmuzdan once telefon acıldıysa turkiye sınırları dahilinde, 5 YTL verir kaydettirirsin, yok bu tarihten sonraysa devlet kullanamıyacagını soyluyo ama belli olmaz diyen de var, bu riski alıp almamak sana kalmış.. telefonun ilk ne zaman sinyal gonderdigini ogrenebilmenin bi yolu var mı bilmiyorum ama pek sanmam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: underwater

arkadaslar kafama bisey takıldı isin icinden cıkamıyorum

kardesim sen bu adamın dedigine %100 itimat ediyosan rahat olabilirsin. 5 YTL verip kaydettirebileceksin telefonunu cunku telefonun turkiye sınırları icinde ilk açıldıgı ve sinyal alıp verdigi tarihtir gecerli olan telefonu senden once alan adam da muhakkak açıp bi bakmıştır o yuzden senin pek sıkıntın olmaz adam yalan soyluyo olsa bile sen bahsi gecen tarihten 3-4 gun sonra teli aldıgın için senden once birileri telefonu bi açıp denemiştir en azından satıcı bi bakmıştır bence rahat olabilirsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanyagan

quote:

Orjinalden alıntı: underwater

arkadaslar kafama bisey takıldı isin icinden cıkamıyorum

kardesim sen bu adamın dedigine %100 itimat ediyosan rahat olabilirsin. 5 YTL verip kaydettirebileceksin telefonunu cunku telefonun turkiye sınırları icinde ilk açıldıgı ve sinyal alıp verdigi tarihtir gecerli olan telefonu senden once alan adam da muhakkak açıp bi bakmıştır o yuzden senin pek sıkıntın olmaz adam yalan soyluyo olsa bile sen bahsi gecen tarihten 3-4 gun sonra teli aldıgın için senden once birileri telefonu bi açıp denemiştir en azından satıcı bi bakmıştır bence rahat olabilirsin..

evet bende öle dusunuyorum bi avuntumda turkiyeye ilk gelen k750i iler
    meraktan falan illaki acılıp bakılmıstır dier elemanada satılmadan önce

• yalan oldu o zaman gerı verıcez
  • KİMSE BİLMİYOR BU KAÇAK TELLERİN VEDE KLONLANAN TELLERİN AKİBETİNİ.BUGÜN BİR TELEFONCUYA 7610 UMU GÖTÜRÜP SATMAK İSTİYORUM DEDİM.ADAM GARANTİLİMİ DEDİ.HAYIR DEDİM.DİREK 250 YTL YE ALIRIM DEDİ.GARANTİLİ OLSAYMIŞ 300 YTL DEN FAZLA ALACAKMIŞ.OLAYA BAKINYAWW SATMAM DAHA İYİİ...
  • valla ben yarın inşallah geri verip 100 ytl fazlasına garantılısını alcam bakalım hıc dıılse aklım rahat olur

spot 450

garantılı 550 6670
  • Bana yrın bi tane spot 3230 geliyor . Bakalım ne olacak. KAydetiremezsem gitti telefon...
  • yaw iyice düşünmeye başladım acaba elden çıkarsak mı telefonu diye??6630 umu verip başa başa 6230 ile değiştirsemmi ne dersiniz?alan var bu şekilde..alacağım 6230 garantili bu arada..bide bir sor daha bu 6230 u alsam kaça satabilirim ikinci el olarak..garantili olduğunu unutmayın..
  • Beyler yarın gidip spot 6630 alırsam ne olur?
  • Bilmem ne olur?
  • Yahu bu devlet ortaya bi haber atıyor arkasından vatandaşı bilgilendirmiyor, 5 ay süre verdiler güya hala kayıt işleri başlamadı nasıl bi iştir anlamadım...
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.