Şimdi Ara

SPREY

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben speyimi değiştirmek istıyorum.Deşiştiriyorum kaç kere amayine aynı çıkıyor.Ne yapabilirim?

• bazı serverlar desteklemeyebilir farklı serverlarda denedin mi?
  • değiştirdiğin zaman , cs içinde bi dosya var adını hatırlamıyorum özelliklerden salt okunur yapıcaksın
  • Bazen ben T ye basıyorum sadece ses çıkıyor görüntü yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömer ortaköy

Bazen ben T ye basıyorum sadece ses çıkıyor görüntü yok

aynı sorun bende de var
  • başka severlardada denedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

quote:

aynı sorun bende de var

Neden acaba araştırmak lazım ama önemli bişi değil

• Belki denediğin diğer serverlarda da sadece hl simgesinin sprayi vardır en iyisi multiplayer oyun kur ordan dene işte
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

quote:

aynı sorun bende de var

Neden acaba araştırmak lazım ama önemli bişi değil

önemli bişey değil ama alışkanlık yaptı hep basıyodum yine basıyorum ama görmüyorum

• ya bu arada bende şeyi sorayım spray yaptığımızda resmin görüntüsü çok dandikleşiyo ona bişey yapabilir miyiz?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14798646/mpage_1/key_//tm.htm#14874095

Burda var ama link ölmüş. Yeni bir anlatım ve link ;

Önce DecalConverter programını çalıştırıyoruz. Sol üstteki File->Open Picture… dedikten sonra spray logo yapmak istediğimiz resmi seçiyoruz ve aç diyoruz. Resmin boyutunu Width(En) ve Height(Boy) bölümlerinden ayarlayabilirsiniz ve resminizi Decal Preview bölümünden görebilirsiniz.Siz En Boy oranlarını değiştirirken eğer Size bölümü kırmızı renk olursa resim gerektiğinden fazla büyük anlamına gelir. Eğer kırmızı olursa boyutun büyük olduğu ortaya çıkar ve resmimizi küçültmek zorunda kalırız.Ayarları yaptıktan sonra yine üst menüden Decal->Make Decal… Tıklıyoruz ve resmimizi kaydedeceğimiz yeri seçiyoruz ve kaydetiyoruz. Oluşturduğunuz klasöre girdiğinizde pldecal.wad isimli dosyayı göreceksiniz bunun ismini tempdecal.wad olarak değiştiriyoruz.İsmini değiştirdikten sonra Valvenin içindeki Cstrike adlı klasöre atıyoruz ve son olarak aynı klasör içerisindeki decals.wad’ı siliyoruz.

Artık logomuz hazır. Options’a girmeyin yoksa spreyiniz eski haline dönecektir.

Program(Decal Converter);

http://rapid-share.com/files/89478168/Decal_Converter.rar

NOT: Linkdeki " - " tire işaretini kaldırmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 10 Mart 2008; 21:06:34 >

• ya yapamıyorum yüklüyorum açıyorum hata veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.